DK
DE
CN
GB

Hoyer Group opnår rekordresultater og afslører ny strategi

Hoyer Group er stolte af at kunne annoncere de bedste resultater i virksomhedens historie, med en stigende rentabilitet og en EBITDA på 216 % i forhold til sidste år. Nettoresultatet for 2023 så også en betydelig stigning på 435 % i forhold til tidligere år.

15/06/2023

Denne præstation er et resultat af Hoyer Groups dedikerede medarbejdere og strategiske fremgang, herunder forbedringerne af virksomhedens ERP-system og indvielsen af deres nye faciliteter i Ningbo, Kina.

Skelsættende indsats

“Jeg er glad for at se strategien udfoldet på baggrund af en indgående forståelse for kundernes tekniske og kommercielle krav. Dette gør Hoyer til en stærk partner hele vejen fra specifikation til levering”, siger Søren Ø. Sørensen, bestyrelsesformand i Hoyer Group.

CEO, Henrik Sørensen tilføjer, “Vores medarbejderes omfattende ekspertise og branchekendskab samt vores fleksible produktion har været afgørende for levering af højtydende motorer, der er tilpassede unikke kundebehov”

Fremtidig vækst og ny strategi - udnytter 50 års erfaring

Hoyer Group har netop afsløret en ny strategiplan - “Together we outsmart the ordinary”. Denne strategi indkapsler virksomhedens fremtidige vision og afspejler deres 50 års markedsekspertise.

Henrik Sørensen forklarer, “Hoyer er vækstorienteret mod 2027, og som en del af strategien optimerer vi vores forretningsmodel. Det gør vi for fortsat at udvide vores kerneområder, mens vi samtidig bevarer vores fokus på at tilbyde kundetilpassede produkter og services”.

“Hoyers imponerende resultat i 2023 lægger et solidt fundament for at nå nye højder inden for kundetilfredshed, vækst og rentabilitet, som det er formuleret i den nyligt udarbejdede og godkendte strategi”, udtaler Søren Ø. Sørensen.”

Med den ny strategi søger Hoyer Group at optimere deres tilbud af samlede løsninger, og med deres højtydende motorer som fundament sigter de mod at tilbyde endnu mere avancerede løsninger. I samarbejde med virksomhedens kunder arbejder virksomheden på at forbedre præstation og effektivitet inden for deres kerneområder, og dermed fremme den grønne omstilling.

Bæredygtighed i centrum


“Vi har en ambition om at være den foretrukne partner for kunder i forhold til den grønne omstilling, og sigter mod at hjælpe med at forme de kommende vedvarende kundeløsninger, mens vi tager en ansvarlig tilgang til bæredygtighed på tværs af vores værdikæde, markeder og produkter”, siger Henrik Sørensen.


Hoyer Group er aktivt engageret i den grønne omstilling ved blandt andet at rådgive kunder om miljøvenlige motorvalg. I overensstemmelse med Eco Design-direktivet, der trådte i kraft den 1. juli 2023, går virksomheden forrest i forhold til at rådgive kunderne om miljøvenlige motorløsninger. Hoyer Group var forberedt og klar til at levere energieffektive motorer, da direktivet trådte i kraft, hvilket understreger missionen om at støtte grønnere valg. Desuden fremhæver virksomhedens opgraderede ISO-certificeringer på tværs af Danmark og Kina deres strukturerede tilgang til kvalitets-, miljø- og sundheds- & sikkerhedsstyring.


Hoyer Groups årsrapport suppleres af ESG-rapporten, som skitserer virksomhedens initiativer til at minimere deres klimapåvirkning og fremme energieffektive løsninger. Den grønne omstilling gennemsyrer virksomheden og er et konsekvent tema for alt, hvad de gør.

Resultater:

2023 Omsætning

DKK 715.4 million

2023 EBITDA

DKK 98.8 million

2023 Nettoresultat

DKK 65.2 million

2023 Soliditetsgrad

60.4 %

2022 Omsætning

DKK 711.3 million

2022 EBITDA

DKK 31.3 million

2022 Nettoresultat

DKK 12.2 million

2022 Soliditetsgrad

46.4 %