DK
DE
CN
GB

Ledige stillinger

Vi er hele tiden på udkig efter nye kollegaer. Tag et kig på vores ledige stillinger herunder, og hvis der ikke er noget, der matcher dig, så send os gerne en uopfordret ansøgning. 

Technical Engineer - Hadsten, Denmark

Har du en teknisk baggrund og interesse for at løse komplekse problemstillinger? Eller har du tidligere arbejdet med konfiguration af produkter i CPQ eller ERP software? Og kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed? 

Uopfordrede ansøgninger

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vores rekrutteringsproces

I Hoyer anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge vores ledige stillinger ved at indtaste ganske få data samt uploade din ansøgning og CV. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i 6 måneder i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere. Nedenfor kan du læse mere om vores rekrutteringsproces.

Ansøgning

Når vi har et ledigt job, kan du finde det på vores jobportal her på hjemmesiden samt på andre online-portaler som fx LinkedIn, jobsites mv.

Du søger jobbet ved at følge linket i jobopslaget.

Screening

Hvis dine kompetencer matcher det, vi søger, inviterer vi dig til en samtale. Hvis vi ikke vælger at indkalde dig, modtager du et afslag på e-mail, senest når det ledige job er besat.

1. samtale

Formålet med samtalen er at afklare, om der er et match mellem dine kvalifikationer og forventninger og vores ledige job. Som oftest er det din kommende leder, der afholder samtalen, evt. med deltagelse af en kollega fra teamet.

Hvis vi vurderer, at matchet er godt, bliver du inviteret til 2. samtale. I modsat fald modtaget du et begrundet afslag.

2. samtale

2. samtale handler i højere grad om dig som person og matchet mellem dig og vores virksomhedskultur og -værdier. Du skal inden samtalen gennemføre en personprofilanalyse og evt. en færdighedstest. Løsning af en case indgår også jævnligt i samtalen.

Det er også i forbindelse med 2. samtale, at vi trækker referencer fra dine tidligere jobs.

Ansættelse

Velkommen til Hoyer!

Hvis vi fortsat vurderer dig som det bedste match, modtager du en kontrakt til underskrift.

Preboarding

I tiden op til at du starter hos os, holder vi kontakten: Vi sender dig en hilsen med informationer om din kommende arbejdsplads og står til rådighed for dine indledende spørgsmål. Du modtager også en plan for din onboarding i de første uger.

Onboarding

Din første dag hos Hoyer er kommet! Du bliver taget vel imod af din leder eller en kollega fra dit team.

Sammen med andre nye kollegaer bliver du nu introduceret til alle afdelinger i vores virksomhed, og du modtager ligeledes individuel oplæring og introduktion i dit eget team. Du har en fast tilknyttet mentor, som du kan søge hjælp og sparring hos.

Hvorfor arbejde hos Hoyer?

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Hoyer her.

Kontakt os

Ønsker du at samarbejde med Hoyer om din hovedopgave, dit bachelorprojekt eller lignende? Eller har du spørgsmål til, hvordan det er arbejde hos Hoyer? Kontakt os gerne via denne kontaktformular.