DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Bebyggelse & Infrastruktur

Bebyggelses- og infrastrukturindustrien er under konstant pres for at skære ned på energiforbruget og øge ydeevnen. Samtidig skal drifts- og installationsomkostninger holdes på et minimum. Ventilationsenheder og pumper skal derfor kunne styres præcist og effektivt, og motorerne skal være energioptimeret ned til mindste detalje.

Effektiv håndtering af vand- og spildevandssystemer er essentielt for branchen, og det kræver at de globale OEM-producenter kan levere gennemtestede produkter for at leve op til kundernes forventninger.

Typiske applikationer

Elektriske motorer finder brede anvendelser inden for bebyggelse- og infrastruktur. De kører elevatorer, rulletrapper og transportbånd til effektiv transport i bygninger. Motorer driver HVAC-systemer, der giver temperaturkontrol og ventilation. De driver også vandpumper til pålidelig vandforsyning i VVS- og brandslukningssystemer. 

Med deres alsidighed og pålidelighed spiller elektriske motorer en afgørende rolle for at sikre problemfri drift og optimal komfort i bygge- og infrastrukturprojekter.

Hoyer har gennem årtier forfinet vores elmotorer, så vi i dag kan tilbyde produkter i højeste energiklasse. Gennem vores langvarige samarbejde med OEM-producenter af applikation til bebyggelse, infrastruktur og andre typer industri har vi oparbejdet en dyb og omfattende indsigt i de krav og udfordringer, som vores kunder møder.  

Vi tilbyder også montage af frekvensomformere og er leveringsdygtige i et komplet pumpemotor-program i højeste kvalitet med kort leveringstid.

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

IE4-motorer bruges typisk i applikationer, hvor motorer er i kontinuerlig drift.

Det er eksempelvis pumper, ventilatorer, kompressorer og transportsystemer.

IE3-elmotorer

IE3-motorer er designet til at reducere energitab og optimere ydeevnen.

Det gør dem til et populært valg i forskellige industrielle applikationer. 

Bremsemotorer

Bremsemotorer bruges i applikationer, hvor kontrolleret standsning eller fastholdelse af last er påkrævet. De findes blandt andet i elevatorer, kraner og transportsystemer.

Drives & Controls

I mange tilfælde kan brug af frekvensomformer bidrage til øget energieffektivitet.

Læs mere om de forskellige muligheder for optimering her.

Dokumentation

Hoyer lever op til alle industrielle normer. Vores motorer er designet til at imødekomme alle krav til effektivitet på tværs af markederne, hvilket giver globale OEM’er mange muligheder for at optimere forsyningskæden og spare energi.

Cases og referencer

After Sales

Hos Hoyer forstår vi vigtigheden af at levere enestående service og support til vores kunder, selv efter produkterne er blevet solgt.

Vores After Sales-tilgang er dybt forankret i vores kerneværdier om at opbygge langvarige og værdifulde partnerskaber med globale OEM’er i industrien. Hermed bidrager vi til at forbygge driftsstop og nedbringe udgifterne til vedligehold og reparation.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Bebyggelse og infrastruktur? Udfyld nedenstående kontaktformular.