DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Olie & Gas

Olie- og gasindustrien er en vigtig og væsentlig leverandør af energi og brændstof på verdensplan. Men den stigende efterspørgsel på vedvarende energi sætter branchen under pres for at minimere miljøpåvirkninger og øge effektiviteten.

De fleste processer inden for olie- og gasindustrien er komplekse og applikationerne er udsat i farefulde miljøer. Det stiller krav om holdbare applikationer, skærpede dokumentationskrav og et højt sikkerhedsniveau.

Typiske applikationer

Elektriske motorer spiller en afgørende rolle i olie- og gasindustrien.

Kompressorer, drevet af elektriske motorer, giver det nødvendige tryk til gastransport og -behandling. Elektriske motorer driver også gaspumper, hvilket muliggør effektiv udvinding og overførsel af olie og gas. Spil, drevet af elektriske motorer, bruges til at løfte tunge ting og lette forskellige rigningsoperationer. Derudover er offshorekraner afhængige af elektriske motorer til at håndtere udstyr og materialer med præcision og sikkerhed.

Disse elektriske motordrevne applikationer sikrer problemfri drift, produktivitet og sikkerhed inden for den dynamiske olie- og gasindustri.

Som mangeårig leverandør til marinesektoren og andre krævende industrier har Hoyer en stor forståelse for de udfordringer, der følger med produktion og distribution af olie og gas.

Vores ekspertise ligger i specialiserede nichesegmenter som LNG- og LPG-skibe, semi-subs, FPSO'er og en bred vifte af supply-skibe. Derudover har vi et skarpt defineret fokus på upstream-produktion og innovative løsninger inden for sektoren.

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

Ved at vælge IE4-elmotorer kan du opnå betydelige energibesparelser, lavere driftsomkostninger og yde et væsentligt bidrag til en grønnere fremtid.

IE3-elmotorer

IE3-elmotorer er designet til at reducere energitab og optimere ydeevnen, hvilket gør dem til et populært valg i forskellige applikationer. 

Bremsemotorer

Hoyers bremsemotorer til marineindustrien er designet specifikt til krævende marine- og offshore-applikationer.

Eksplosionssikre motorer

Når der arbejdes i farlige områder, er der ofte krav om specialmotorer som for eksempel eksplosionssikre motorer fra Hoyer.

Testcentre

Hos Hoyer er vi bevidste om, at olie- og gasindustrien er et marked med høje krav til kvalitet og sikkerhed. Derfor har vi indført et ekstra FAT-testled, som sikrer verificeringen af produktet i samarbejde med kunderne.

Certifikater

Korrekt og omfattende dokumentation er som regel et ufravigeligt krav i olie- og gasindustrien. 

Cases og referencer

After Sales

Hoyers globale aftersales-ydelser er gearet til at yde optimal service for vores kunder i olie- og gasindustrien.

Vores stærke netværk af distributører og agenter kan levere med ekstremt kort varsel, så nedbrud og driftsforstyrrelser minimeres.

Vi er til stede på de vigtigste online portaler, der formidler kontakt mellem leverandører, distributører og slutkunder.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Olie og Gas? Udfyld nedenstående kontaktformular.