DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Vind og vedvarende energi

Med en stigende global efterspørgsel på vedvarende energi samt en voksende opmærksomhed på bæredygtighed er markedet for vindindustrien mere dynamisk end nogensinde før.

Det skaber et behov for innovative og specialtilpassede løsninger, der driver onshore og offshore vindmøller effektivt og samtidig bidrager til en grønnere fremtid.

Typiske applikationer

Hoyer elektriske motorer er en integreret del af vindindustrien og driver essentielle komponenter i vindmøller. Motorerne benyttes blandt andet i pitch-kontrolsystemerne, hvor de justerer vinklen på turbinebladene for optimal ydeevne under forskellige vindforhold. De benyttes også i yaw-drivsystemerne, hvor de gør det muligt for turbinen at rotere og vende mod vindretningen.

Elektriske motorer i vindindustrien bidrager til effektiv og pålidelig produktion af vedvarende energi og udnytter vindens kraft til at producere elektricitet i stor skala.

Hoyers tilgang til markedet for vind og vedvarende energi er defineret af et fokus på udvalgte nicher, især inden for hydraulik- og køleapplikationer til on- og offshorevindturbiner.

Vi tilbyder produktekspertise kombineret med omfattende indsigt i markedet, og det understøttes af en unik supply chain i både Europa, Asien og USA.

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

Ved at vælge IE4-motorer kan du opnå betydelige energibesparelser, lavere driftsomkostninger og yde et væsentligt bidrag til en grønnere fremtid.

Frekvensomformere (VFD)

Vi tilbyder kombinerede motor- og VFD-løsninger, der matcher dit marked, din applikation og dine projektkrav.

Integrerede VFD-løsninger

Integrerede VFD-løsninger er omkostningseffektive og lette at installere. Enhederne samles on-demand, og de skræddersyede muligheder er uendelige.

Smart motor sensorer

Hoyer Smart Motor Sensor registrerer afvigelser og defekter i motorer, så  vedligeholdelse kan forudsiges, og uplanlagt nedetid undgås.

Cases og referencer

Testcentre

Hos Hoyer er vi bevidste om, at vind-industrien er et marked med høje krav til kvalitet og sikkerhed. 

Hoyers egne testcentre i Europa og Asien garanterer hurtig, fleksibel og effektiv levering af vores løsninger. Vi er i stand til at levere alle nødvendigt testdata for at sikre en optimal kvalitetssikring af produkterne. 

After Sales

Hos Hoyer Motors er aftersales-ydelserne skræddersyet til at levere optimal service for alle vores kunder i vindindustrien og minimere down-time

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Vind og vedvarende energi? Udfyld nedenstående kontaktformular.