DK
DE
CN
GB

Grand Opening af nyt Test Center

Kunder, surveyors og andre samarbejdspartnere var inviteret med til fejringen af Hoyers nye Test Center.

31/01/2019

Fredag den 18. januar 2019 åbnede Hoyer Motors et nyt testcenter på hovedkontoret i Hadsten. Kunder surveyors og andre samarbejdspartnere fejrede åbningen sammen med medarbejdere fra Hoyer. Administrerende direktør fra Wärtsilä Danmark klippede den røde snor sammen med Hoyers CEO Henrik Sørensen, og de første officielle tests kunne derefter blive startet.

“Det nye testcenter er en naturlig forlængelse af vores strategiske fokus på de store OEM-producenter inden for vores markedssegmenter. Det er afgørende, at producenterne og deres kunder kan stole på vores dokumentation og kvalitet. Det viser, at vi er en seriøs samarbejdspartner, og vi kan på den måde opbygge tillid. Vi er meget taknemmelige for, at så mange mennesker besøgte os og fejrede de nye faciliteter med os,” siger Henrik Sørensen.

I første omgang vil det nye testcenter være i stand til at udføre no-load-tests på motorer op til 1,000 kW med spændinger mellem 110–830-volt og med frekvenser op til 120 Hz. Det er det første ud af tre steps i udviklingen af testcentret. I løbet af 2019 vil testmulighederne blive udvidet yderligere. Læs mere om Hoyer Test Center og de næste steps her.

Grand Opening af nyt Test Center