DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Industriel Ventilation

Effektiv og pålidelig ventilation er afgørende for mange industrielle processer og brancher – fra cementproduktion, landbrug og papirproduktion til fødevarer, træforarbejdning, bioenergi og kemisk produktion.

Ofte er der behov for skræddersyede løsninger, hvor ventilationsanlægget skal tilpasses specifikke tekniske specifikationer, krævende miljøer og høje krav til driftssikkerhed og energieffektivitet.

Typiske applikationer

Elektriske motorer spiller en afgørende rolle inden for industriel ventilation.

Det gælder eksempelvis inden for områder som udsugning, tørring, filtrering, køling, regulering af indeklimaet eller til at fjerne støv, partikler og dampe.

Hoyers motorer kan anvendes til skræddersyede ventilatorer i en lang række industrielle applikationer.

Vi leverer motorer til flere markedsledende ventilatorproducenter og har et mangeårigt samarbejde med førende globale OEM-producenter inden for ventilation.

Vi har stor erfaring på området og er i stand til at yde tæt sparring i designfasen og opfylde de specifikke krav på tværs af brancher, for eksempel specielle lejer, sensorer eller ATEX certificeringer.

Industriel ventilation

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

IE4-elmotorer bruges typisk i industrielle applikationer, hvor motorer er i kontinuerlig drift, såsom pumper, ventilatorer, kompressorer og transportsystemer.

IE3-elmotorer

IE3-elmotorerer designet til at reducere energitab og optimere ydeevnen, hvilket gør dem til et populært valg i forskellige industrielle applikationer. 

Ex-motorer

Når der arbejdes i farlige områder, er der ofte krav om specialmotorer som for eksempel de eksplosionssikre motorer fra Hoyer.

Smart Motor Sensor

Hoyer Smart Motor Sensor registrerer afvigelser og defekter i motorer, så  vedligeholdelse kan forudsiges, og uplanlagt nedetid undgås.

Certifikater

Korrekt og omfattende dokumentation er et ufravigeligt krav inden for industriel ventilation. Herunder har vi samlet al relevant dokumentation for typiske applikationer.

Cases og referencer

After Sales

Hos Hoyer forstår vi vigtigheden af at levere enestående service og support til vores kunder, selv efter produkterne er blevet solgt.

Vores aftersales-tilgang er dybt forankret i vores kerneværdier om at opbygge langvarige og værdifulde partnerskaber med globale OEM’er i industrien. Hermed bidrager vi til at forbygge driftsstop og nedbringe udgifterne til vedligehold og reparation.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Industriel Ventilation? Udfyld nedenstående kontaktformular.