DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Transport og intralogistik

Elektromotorer er uundværlige, når det handler om at flytte råmaterialer, produkter, pakker eller bagage fra A til B. Inden for vidt forskellige sektorer og industrier som lufthavne, lagerfaciliteter, logistikcentre og minedrift driver tusindvis af elektromotorer kritiske applikationer som transportbånd, sorterings- og pakkemaskiner og palleteringsanlæg.

Det kræver energieffektive og driftssikre motorer, med mulighed for præcis styring og lave omkostninger til vedligehold.

Typiske applikationer

Hoyer elektriske motorer benyttes i applikationer i transport og intralogistikindustrien til at muliggøre effektiv og automatiseret materialehåndtering og logistik. Motorerne driver transportbånd, palleterings- og depalleteringsmaskiner og sorteringssystemer.

Hoyer elektriske motorer sikrer jævn og pålidelig drift, optimerer produktiviteten og forbedrer den samlede effektivitet af materialehåndtering og logistikprocesser.

Hos Hoyer har vi altid mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af kundespecifikke løsninger til transport og intralogistik. Vores omfattende lagerbeholdning og store produktkatalog garanterer hurtig levering og faste rammeaftaler sikrer overblik over omkostninger og vilkår.

Vores specialister arbejder tæt sammen med kunderne, hvilket sikrer at motorerne altid lever op til de ønskede specifikationer og leveres klar til brug.  

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

Ved at vælge IE4-motorer kan du opnå betydelige energibesparelser, lavere driftsomkostninger og yde et væsentligt bidrag til en grønnere fremtid.

IE3-elmotorer

IE3-elmotorer er designet til at reducere energitab og optimere ydeevnen, hvilket gør dem til et populært valg i forskellige industrielle applikationer. 

Frekvensomformere

Vi tilbyder kombinerede motor- og VFD-løsninger, der matcher dit marked, din applikation og dine projektkrav.

Smart motor sensorer

Hoyer Smart Motor Sensor registrerer afvigelser og defekter i motorer, så  vedligeholdelse kan forudsiges, og uplanlagt nedetid undgås.

Certifikater

Korrekt og omfattende dokumentation er et ufravigeligt krav inden for mange industrier. 

Cases og referencer

After Sales

Hos Hoyer forstår vi vigtigheden af at levere enestående service og support til vores kunder, selv efter produkterne er blevet solgt.

Vores aftersales-tilgang er dybt forankret i vores kerneværdier om at opbygge langvarige og værdifulde partnerskaber med globale OEM’er i industrien.

Hermed bidrager vi til at forbygge driftsstop og nedbringe udgifterne til vedligehold og reparation.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Transport og intralogistik? Udfyld nedenstående kontaktformular.