DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Petrokemisk

Petrokemisk produktion kræver kompromisløs sikkerhed og fuld kontrol over alle processer. Typisk foregår produktionen i krævende miljøer, der øger behovet for robuste og godt beskyttede applikationer. Derfor har producenter af applikationer til kemifabrikker og andre kemiske virksomheder brug for elektromotorer, der kan leve op til de højeste standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og dokumentation.

Ofte kræver de farefulde miljøer brug af eksplosionssikre motorer, der samtidig skal kunne levere høj performance og et lavt energiforbrug.

Typiske applikationer

Elektriske motorer spiller en afgørende rolle i den petrokemiske industri og driver forskellige applikationer, der er afgørende for forarbejdning og produktion.

Motorerne bruges i pumper til væskeoverførsel, kompressorer til gashåndtering, omrørere til blandings- og blandingsprocesser og ventilatorer til ventilation og køling. De driver også forskelligt udstyr såsom knusere, transportører og ekstrudere i petrokemisk fremstilling.

Hoyer elektriske motorer leverer pålidelige og effektive strømløsninger, der gør det muligt for den petrokemiske industri at fungere gnidningsfrit, effektivt og sikkert.

Hos Hoyer har vi årtiers erfaring som motorleverandør til krævende industrier med stort fokus på sikkerhed og dokumentation. Med et komplet ATEX-program, produktion i Europa, bredt udvalg af low voltage motorer og frekvensomformere kan vi tilgodese alle behov fra den petrokemiske industri.

Vi har altid styr på dokumentation og certificeringer, og vores erfarne eksperter står klar til at lave kundespecifikke specialløsninger.

Relaterede produkter

EX-motorer

Når der arbejdes i farlige områder, er der ofte krav om specialmotorer som for eksempel de eksplosionssikre motorer fra Hoyer. Eksplosionssikre motorer fra Hoyer anvendes til en lang række applikationer i miljøer og industrier med risiko for eksplosionsfare.

Frekvensomformere (VFD)

Frekvensomformere (VFD'er) tillader præcis kontrol af motorens hastighed og drejningsmoment, hvilket gør dem velegnede til applikationer, hvor drift med variabel hastighed er påkrævet. Frekvensomformere bruges i pumper, kompressorer og andet udstyr, der kræver justerbar hastighed og energibesparelser.

Testcentre

Hoyers egne testcentre i Europa og Asien garanterer hurtig, fleksibel og effektiv certificering af vores løsninger til vores kunder i sektoren. Vi er i stand til at levere alle nødvendigt testdata for at sikre en optimal kvalitetssikring af produkterne. 

Certifikater

Hos Hoyer kender vi kravene til industrielle typegodkendelser fra lokale myndigheder og certificeringsorganer og kan sikre, at vores kunders applikationer opfylder alle relevante krav.

After Sales

Hoyers globale After Sales ydelser er gearet til at yde optimal service for vores kunder i den petrokemiske industri.

Vores stærke netværk af distributører og agenter, kan levere med ekstremt kort varsel, så nedbrud og driftsforstyrrelser minimeres.

Vi er til stede på de vigtigste online portaler, der formidler kontakt mellem leverandører, distributører og slutkunder.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Petrokemisk? Udfyld nedenstående kontaktformular.