DK
DE
CN
GB

Nye muligheder i Hoyer Motors' testcenter

03/06/2021

Hoyer Motors har foretaget yderligere investeringer i det interne testcenter med bredere testsortiment og flere services.

I 2019 åbnede Hoyer Motors et internt testcenter på hovedkontoret i Hadsten. Nu er faciliteterne blevet opdateret med bl.a. nye load tests og heat run-test. De nye testservices vil især være en fordel for Hoyer Motors’ marine-, vind- og olie- og gasmarkeder.

“Lanceringen af de nye load tests betyder, at vi f.eks. kan foretage prototypeudvikling sammen med vores vindkunder. Det kan reducere deres time to market, når de tester og udvikler nye produkter,” siger Thomas Vase, Technical Manager, Hoyer.

Tekniske partnerskaber

Hoyer Motors oplever øgede kundekrav til teknisk dokumentation på flere nichemarkeder, og investering i testmuligheder er en del af det overordnede strategiske fokus i Hoyer. Ved at tilbyde intern test er Hoyer Motors ikke afhængig af ekstern test. Det bliver derfor muligt at tilbyde teknisk dokumentation af høj kvalitet, hvis det ønskes.

“Hos Hoyer Motors fokuserer vi på at udvikle tekniske partnerskaber med vores kunder, og at investere yderligere i vores interne testfaciliteter er en del af dette fokus. Dermed forbedrer vi vores service og fleksibilitet over for kunderne yderligere, siger Henrik Sørensen, CEO i Hoyer.

Ud over testcentret i Hadsten har Hoyer også et internt testcenter på deres faciliteter i Ningbo i Kina. De to centre arbejder tæt sammen om at levere testdata og sikre hurtig og effektiv servicering af kunderne.

Testområde i henhold til IEC 60034-2-1

  • Load test op til 315 kW
  • Kortvarigt op til 350 KW
  • Load test op til 120 Hz
  • Heat run-test
  • Drejningsmoment
  • Performance-kurver