DK
DE
CN
GB

Hoyer Group med rekordregnskab i 2018

Et øget segmentfokus har været medvirkende til, at Hoyer Group leverer solide økonomiske resultater.

27/05/2018

Efter implementeringen af en ny salgsstrategi ser Hoyer Group tilbage på et år med stærk vækst. Salget har sat rekord, og omsætningen er steget med 19% til 519,1 mio. kr. Driftsindtjeningen er i samme periode fordoblet til et EBITDA resultat på 43,5 mio. kr.

”Hoyer Group gennemgår forsat en positiv udvikling. Vi ser resultatet som en bekræftelse i, at der arbejdes med de rigtige markedssegmenter, og at Hoyer Group kan levere på den ambitiøse 2021 vækstplan”, siger Søren Ø. Sørensen, Bestyrelsesformand, Hoyer Group.

Den positive udvikling ser ud til at forsætte i 2019, hvilket understøttes af en stigende ordreindgang. Henrik Sørensen, CEO, Hoyer Group uddyber:

”Vi oplever en øget aktivitet og interesse i de fleste af vores segmenter, hvor særligt efterspørgslen efter unikke services tilgodeses af vores forretningsmodel. Det afspejles i vores kundetilfredshed, der ligeledes gik frem i 2018. I stigende grad ser vi, at vi lykkedes med at positionere os i nichemarkeder.”

På tværs af markedssegmenter ser Hoyer Group også følgevirkningerne af et øget miljøfokus.

”Uanset industri og marked efterspørges der nye og mere miljørigtige løsninger, hvilket har en positiv indvirkning på vores forretning. Maritim lovgivning har medført et boom inden for scrubber- og ballastvandsystemer, og andre industrier fokuserer på mere energieffektive smart solutions”, siger Henrik Sørensen, CEO, Hoyer Group.

Hoyer Group Nøgletal 2018

  • Omsætning: 519,1 mio. kr. Vækst på 19%.
  • EBITDA: 43,5 mio. kr. En fordobling fra 2017.
  • Stigning i ordreindgang på 34%
  • Ordrebogen øget med 61%