DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Industriel Hydraulik

De seneste år har den industrielle hydraulik bevæget sig mod mere effektive, intelligente og sikre hydrauliske kraftenheder (HPU’er). Industrien søger at minimere energitab og øge den samlede effektivitet. Samtidig sker der en øget automatisering, og HPU’er er nu forbundet til industrielle IoT-platforme, der muliggør fjernovervågning, diagnostik og dataindsamling.

Der er også en øget bevidsthed om behovet for flere sikkerhedsfunktioner, der kan registrere unormale driftsbetingelser og forhindre skader. Disse udviklinger understreger vigtigheden af produkter af høj kvalitet og leverandører med dyb ekspertviden.

Typiske applikationer

Det, der definerer en HPU, er typisk det marked, den bruges i, og applikationen, den er del af – ligesom det er gældende for elmotorer. Vi har stor erfaring med hydraulik-OEM’er og motorløsninger til hydrauliske kraftenheder. På det hydrauliske marked kræves forskellige løsninger afhængigt af formålet og anvendelsen af HPU'en. Ikke alene forstår vi vores kunders produkter, vi har også omfattende indsigt i deres kunders applikationer, og vi er i stand til at imødekomme de specifikke branchekrav.

Hoyers Motors kan skræddersys til det marked, de bruges i, og applikationen, de er en del af. Vi producerer motorer til både hydrauliske HPU’er, samt elektriske cylindree som udfylder vigtige roller i industrien.

Hoyer leverer motorer til flere markedsledende leverandører på det europæiske marked og har et mangeårigt samarbejde med førende globale OEM-producenter inden for hydraulik. Vi har stor erfaring på området og er i stand til at opfylde de specifikke krav på tværs af brancher.

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

Ved at vælge IE4-elmotorer til dine industrielle applikationer kan du opnå betydelige energibesparelser, lavere driftsomkostninger og yde et væsentligt bidrag til en grønnere fremtid.

IE3-elmotorer

IE3-elmotorer er designet til at reducere energitab og optimere ydeevnen, hvilket gør dem til et populært valg i industrielle applikationer. De omdanner en høj procentdel af elektrisk energi til mekanisk energi, hvilket resulterer i lavt strømforbrug og reducerede driftsomkostninger.

Dokumentation

Korrekt og omfattende dokumentation er et ufravigeligt krav inden for industriel hydraulik. Herunder har vi samlet al relevant dokumentation for typiske applikationer.

Cases og referencer

After Sales

Hos Hoyer forstår vi vigtigheden af at levere enestående service og support til vores kunder, selv efter produkterne er blevet solgt.

Vores aftersales-tilgang er dybt forankret i vores kerneværdier om at opbygge langvarige og værdifulde partnerskaber med globale OEM’er i industrien. Hermed bidrager vi til at forebygge driftsstop og nedbringe udgifterne til vedligehold og reparation.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Industriel Hydraulik? Udfyld nedenstående kontaktformular.