DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

HVAC/R

HVAC/R spiller en afgørende rolle i erhvervsbygninger og industrielle processer. HVAC-anlæg skal levere præcis og pålidelig køling og luftcirkulation. Uanset om det er mindre varmepumper, større kølekompressorer, eller avanceret ventilation til kraftværker, lagerbygninger eller produktionsvirksomheder.

Ofte er der tale om komplicerede og skræddersyede konstruktioner med omfattende dokumentationskrav og tekniske specifikationer, der skal opfyldes. Varierende atmosfæriske forhold, vibrationer samt støj- og energiniveau skal også regnes med i ligningen.

Derfor har HVAC-branchen højt fokus på driftssikkerhed og energieffektivitet. Det kræver produkter af høj kvalitet og leverandører med dyb ekspertviden.

Typiske applikationer

Elektriske motorer spiller en afgørende rolle i moderne landbrug og fødevareindustri.

De benyttes i applikationer såsom pumper, kompressorer og aksial og centrifugal ventilatorer.

Hoyers motorer kan anvendes til en lang række forskellige HVAC- og kølingsapplikationer. For eksempel ventilatorer, pumper, kompressorer og varmevekslere. Motorerne giver mulighed for præcis styring ved hjælp af frekvensomformere og kan konstrueres til at opfylde nøjagtige krav til støj, kompakthed, energieffektivitet og driftssikkerhed.

Hoyer har stor erfaring med at levere skræddersyede motorer til flere markedsledende leverandører på det europæiske marked og har et mangeårigt samarbejde med førende globale OEM-producenter inden for HVAC og køling. Derfor kan vi altid levere den nødvendige dokumentation og tilbyder tæt sparring i design-fasen.

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

IE4-elmotorer bruges typisk i industrielle applikationer, hvor motorer er i kontinuerlig drift, såsom pumper, ventilatorer, kompressorer og transportsystemer.

IE3-elmotorer

IE3-elmotorerer designet til at reducere energitab og optimere ydeevnen, hvilket gør dem til et populært valg i forskellige industrielle applikationer. 

Ex-motorer

Når der arbejdes i farlige områder, er der ofte krav om specialmotorer som for eksempel de eksplosionssikre motorer fra Hoyer.

Smart Motor Sensor

Hoyer Smart Motor Sensor registrerer afvigelser og defekter i motorer, så  vedligeholdelse kan forudsiges, og uplanlagt nedetid undgås.

Certifikater

Korrekt og omfattende dokumentation er et ufravigeligt krav inden for HVAC og køling. Herunder har vi samlet al relevant dokumentation for typiske applikationer.

Cases og referencer

Aftersales

Hos Hoyer forstår vi vigtigheden af at levere enestående service og support til vores kunder, selv efter produkterne er blevet solgt.

Vores After Sales-tilgang er dybt forankret i vores kerneværdier om at opbygge langvarige og værdifulde partnerskaber med globale OEM’er i industrien.

Hermed bidrager vi til at forbygge driftsstop og nedbringe udgifterne til vedligehold og reparation.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til HVAC/R? Udfyld nedenstående kontaktformular.