DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Vand og spildevand

Overalt i verden bruges elmotorer til pumpestationer og vandrensningsanlæg, der sikrer rent drikkevand til milliarder af mennesker og bidrager til sikker og miljørigtig håndtering af spildevand.

Vand- og spildevandsindustrien har behov for energieffektive, driftssikre og optimerede applikationer, der kan spare energi, mindske vandspild og minimere driftsforstyrrelser.

Typiske applikationer

Hoyer elmotorer spiller en vigtig rolle i vand- og spildevandsindustrien og driver essentielt udstyr til forskellige applikationer. Hoyer elmotorer benyttes i pumper til vandforsyning og distribution, spildevandsbehandlingsprocesser og kloaksystemer.

Elmotorer er medvirkende til at opretholde vandkvaliteten, lette effektiv vand- og spildevandshåndtering og sikre, at vandbehandlings- og distributionssystemerne fungerer korrekt.

Hos Hoyer har vi igennem mange år leveret elmotorer i høj kvalitet til vand- og spildevandsindustrien. Vi kan sikre hurtig og pålidelig levering af løsninger på et højt teknisk niveau, bidrage til innovation af produkter og samarbejder med førende OEM-producenter af pumper, miksere, aeratorer og omvendt osmose-anlæg.  

Vores elmotorer kan kombineres direkte med sensorer og frekvensomformere, der giver mulighed for præcis styring, mere kompakte applikationer og opsamling af data som temperatur og vandtryk.

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

Ved at vælge IE4-motorer til dine industrielle applikationer kan du opnå betydelige energibesparelser, lavere driftsomkostninger og yde et væsentligt bidrag til en grønnere fremtid.

Integrerede VFD-motorer

Integrerede VFD-løsninger er omkostningseffektive og lette at installere. Enhederne samles on-demand, og de skræddersyede muligheder er uendelige.

Frekvensomformere (VFD)

Vi tilbyder kombinerede motor- og VFD-løsninger, der matcher dit marked, din applikation og dine projektkrav.

Smart motor sensorer

Hoyer Smart Motor Sensor registrerer afvigelser og defekter i motorer, så  vedligeholdelse kan forudsiges, og uplanlagt nedetid undgås.

Certifikater

Hos Hoyer kender vi kravene til industrielle typegodkendelser fra lokale myndigheder og certificeringsorganer og kan sikre, at vores kunders applikationer opfylder alle relevante krav.

Cases og referencer

After Sales

Hoyers globale aftersales-ydelser er gearet til at yde optimal service for vores kunder i vand- og spildevandsindustrien.

Vores stære netværk af distributører og agenter, kan levere med ekstremt kort varsel, så nedbrud og driftsforstyrrelser minimeres.

Vi er til stede på de vigtigste online portaler, der formidler kontakt mellem leverandører, distributører og slutkunder.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Vand og spildevand? Udfyld nedenstående kontaktformular.