DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Andre brancher

Hoyer elmotorer benyttes i en lang række industrier, der ikke er specificeret her på hjemmesiden. Elmotorer benyttes også inden for fremstilling, robotteknologi, bilindustri, rumfart, minedrift, byggeri, sundhedspleje og mange flere.

Hoyer elmotorer driver forskellige maskiner, udstyr og systemer, hvilket bidrager til automatisering, præcision og effektivitet i forskellige industrielle processer. Elektriske motorer er rygraden i industrielle operationer, hvilket muliggør problemfri funktion af adskillige applikationer på tværs af forskellige brancher.

Hoyer elmotorer har udbredte anvendelser på tværs af en lang række brancher. De benyttes almindeligvis i fremstillingsprocesser til at drive maskiner såsom transportsystemer, robotter og samlebåndsudstyr. I Luftfartsindustrien benyttes Hoyer elmotorer til flysystemer, herunder landingsstel og hjælpekraftenheder.

Vi arbejder sammen med højt specialiserede pumpe-OEM'er inden for forskellige nicher såsom mad og drikke, afsaltning og brandsikring. Ved at forstå markedet stræber vi efter at tilbyde motorløsninger, der er skræddersyede til vores kunders individuelle behov.

Hoyer elmotorer bruges også i minedrift til boring, knusning og materialehåndtering. I byggeriet driver de udstyr som kraner og lifte. Derudover benyttes Hoyer elmotorer i sundhedssektoren til medicinsk udstyr, i fødevare- og drikkevareindustrien til forarbejdningsudstyr og i utallige andre industrier, hvor pålidelige og effektive motordrevne systemer er påkrævet.

Andre brancher

Brancher

Hos Hoyer leverer vi elmotorer og drives & controls til flere forskellige brancher. Søger du oplysninger om en specifik branche, kan du finde direkte links til dem, vi har listet, her.