DK
DE
CN
GB

Nye faciliteter i Ningbo

For at kunne supportere det store potentiale, som eksisterer i Asien, har Hoyer Group investeret kraftigt i nye og opdaterede faciliteter.

22/05/2023

Men det nye regionale hovedkontor i Ningbo, Kina, skaber Hoyer bedre muligheder for nye services og nye løsninger.

”De nye faciliteter i Ningbo rummer flere kommercielle og operationelle muligheder, og vi er overbeviste om, at det vil tilføje yderligere værdi og tage Hoyer Asien til næste niveau,” siger Henrik Sørensen, CEO, Hoyer.

”Målet er at sikre, at vi kan bringe værdi til både nye og eksisterende kunder, og med de nye faciliteter har vi nu et optimalt setup til den hurtige forsyningskæde, den høje kvalitet og den lokale service og support,” fastslår Henrik Sørensen.

Industrielt fokus

I mange år har marineindustrien været Hoyers primære fokus i Asien. Men i de seneste år er der kommet et øget og yderligere fokus på de industrielle markeder i Asen, såsom pumper til industrien, vind og hydraulik.

Hoyer ser et godt match mellem deres løsninger og det industrielle marked i Asien, hvor miljøfokusset driver væksten.

”Vi ser hele tiden et øget fokus på vores miljømæssige løsninger på tværs af markeder og på tværs af industrier. Og hos Hoyer er vi stolte af at kunne tage del i denne miljørejse i Asien,” siger Henrik Sørensen.

Officiel åbning

De nye faciliteter bliver markedet den 30. maj 2023, hvor kunder og andre samarbejdspartnere fra Asien er inviteret til den officielle åbning.