DK
DE
CN
GB

Sådan bruger Verdo Hoyer Smart Motor Sensor

På Randers Kraftvarmeværk, der hvert år producerer 545.000 MWh fjernvarme samt 130.000 MWh elektricitet, overvåger i alt seks Hoyer Smart Motor Sensorer det transportbånd, der føder biomasse til kedlerne.

23/05/2024

– Hos Verdo har vi et princip om, at vi vil kende alle vores fejl på forhånd, så vi har mulighed for at planlægge og forudse alle nedbrud. Hoyer Smart Motor Sensors frigiver ressourcer fra manuelle kontroltjek og giver os mulighed for at overvåge driften central, siger maskinmester Jacob Rasmussen, der er vedligeholdsspecialist på Randers Kraftvarmeværk.

Hurtig og let at implementere

Verdo valgte blandt andet Hoyer Smart Motor Sensor, fordi den hurtigt og nemt kunne give adgang til de oplysninger, som Jacob Rasmussen og hans kolleger skal bruge til at overvåge motorernes tilstand.

– Vi kan tilgå alle relevante data via en browser, både ved skrivebordet og på mobil eller tablet. Systemet registrerer alle afvigelser i driftsmønsteret, så vi kan bare lade motorerne køre og vente på en alarm. På den måde kan vi få et praj om en ændret tilstand, så vi kan tage action, inden det udvikles til et decideret nedbrud, siger Jacob Rasmussen.

Sensorerne kører på et separat netværk med egne modem og simkort, hvilket giver ekstra sikkerhed, fordi der ikke er behov for integration med værkets hovedsystem.

"Med Hoyer Smart Motor Sensor får vi et praj om en ændret tilstand, og derved kan vi tage action, inden det udvikles til et decideret nedbrud."

– Jacob Rasmussen, maskinmester

Læs mere om Hoyer Smart Motor Sensors

Er du interesseret i at vide mere om Hoyer Smart Motor Sensor?

Du kan downloade vores brochure om Smart Motor Sensor