DK
DE
CN
GB

Grand Opening i Ningbo

For at understøtte det store vækstpotentiale, der findes i Asien, har Hoyer Group investeret massivt i nye og opdaterede faciliteter.

06/06/2024

Med det nye regionale hovedkvarter i Ningbo, Kina, skaber Hoyer forbedrede muligheder for nye services og løsninger.

“De nye faciliteter i Ningbo rummer flere kommercielle og driftsmæssige muligheder, og vi er sikre på, at det vil tilføre værdi og løfte Hoyer Asien til næste niveau,” siger Henrik Sørensen, administrerende direktør hos Hoyer.

“Ved at investere i vores kinesiske faciliteter viser vi vores kunder og partnere, at vi er klar til at støtte det enorme vækstpotentiale, der findes i Asien. Målet er at sikre, at vi kan tilføre værdi til både nye og eksisterende kunder, og med de nye faciliteter har vi et optimalt setup til en hurtig forsyningskæde, høj kvalitet og lokal service og support,” siger Henrik Sørensen.

Grand Opening i Ningbo

Officiel åbning

Åbningen af de nye faciliteter blev markeret den 30. maj 2023, hvor kunder og andre forretningspartnere fra Asien var inviteret til en særlig åbningsceremoni.

Dagen var præget af kinesiske traditioner som Lion Dance og moderne kinesisk optræden samt forskellige officielle åbningstaler.

Henrik Sørensens indledende tale fokuserede på Hoyers strategiske udsyn og den overordnede miljøtilgang.

“En vigtig del af vores strategi er at gå forrest i den grønne omstilling i vores branche ved at være en ”Environmental Challenger”. Vi ønsker at skabe både økonomisk og grøn værdi for vores kunder,” sagde Henrik Sørensen.

Dette blev støttet af taler fra de fremtrædende gæster Mikael Winther, Den Danske Generalkonsul i Shanghai og Xing Wenhua, bestyrelsesformand, Shanghai Society of Naval Architects and Marine Engineering (SSNAME).

“Regeringer alene fører ikke til et stærkt samarbejde. Det er vigtigt, at de kinesiske, danske og internationale kommercielle aktører fortsætter samarbejdet og bidrager til den globale kamp mod klimaforandringerne til støtte for FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling,” sagde Mikael Winther, og fortsatte:

“En virksomhed som Hoyer med næsten 50 års erfaring i at levere effektive og kraftige elmotorer kan netop bidrage med deres grønne og bæredygtige løsning til den globale maritime grønne omstilling.”

Xing Wenhua sagde efterfølgende:

“I øjeblikket er marineindustrien gået ind i den teknologiske revolution med dekarbonisering og digitalisering. Hoyer har også fulgt med i den videnskabelige og teknologiske udvikling og introduceret nye produkter. De relaterede produkter yder stærk støtte til reduktion af skibes samlede kulstofemissioner ved effektiv energibesparelse og stabil kvalitet.”

Indenlandsk fokus

Marinebranchen har i mange år været Hoyers primære fokus i Asien. Men de seneste år har der været øget og yderligere fokus på indenlandske markeder som industripumper, vind og hydraulik.

Hoyer ser et godt match mellem deres løsninger og de indenlandske markeder i Kina, hvor det miljømæssige fokus driver væksten.

“Vi oplever fortsat et øget fokus på miljøløsninger på tværs af markeder og brancher, og hos Hoyer er vi stolte af at deltage i denne miljørejse i Asien,” siger Henrik Sørensen.