DK
DE
CN
GB

Certificering

Med vores globale cerficeringssetup ønsker vi at gøre certificeringsprocessen så nem og problemfri som mulig. Det gør vi blandt andet ved at have et dedikeret globalt team og in-house-testcenter-faciliteter i både Europa og Asien. 

Dedikeret certificeringsteam

Vi sigter efter at tilføre værdi til vores kunders forretning. Det gør vi ved at optimere værdikæder og skabe problemfri certificeringsprocesser.

Vores globale team arbejder med certificeringer hver eneste dag. Teamet arbejder med regler og reguleringer, og med hvordan vi kan skabe de bedste processer. På den måde kan vi supportere i alle slags certificeringer.

 

Classification at Hoyer

01:20

Marine-klasninger

Efter mange års samarbejde med de store klassifikationsselskaber har vi inden for marine-branchen fået opbygget gode partnerskaber. Vi arbejder tæt sammen og har en løbende dialog med dem.

Industri-certificeringer

Inden for industrien forekommer der sikkerheds- og energiregulativer for at sikre overensstemmelse med det enkelte lands krav. Her finder du de forskellige certificeringer og energi-labels, vi har i vores portefølje.

Produkt-certificeringer

På det globale marked spiller productcertificeringer en afgørende rolle for at sikre kvalitet og overensstemmelse med de givne standarder og regulativer. Productcertifikater er udstedt af bemyndiget organ.

Virksomhedscertificeringer og politikker

For at sikre den bedste kvalitet, er det væsentligt at hele virksomheden arbejder sammen.

Det sikres blandt andet via vores management-systemer og interne politikker. 

Erklæringer om overensstemmelser

En overensstemmelseserklæring er et dokument, der bekræfter produktets overensstemmelse med specifikke standarder, forskrifter eller direktiver. Det fungerer som en officiel erklæring fra producenten.

Testcentre

Læs mere om vores inhouse-testcentre, og hvordan vi arbejder med testing her.