DK
DE
CN
GB

Hvem vi er ...

En værdiskabende leverandør af intelligente motor-løsninger.

Vi er et markedsledende brand af elektriske motorer, drives og controls med primære markeder i Europa, Asien og USA. Vi tilbyder komplette løsninger til vores kunder og skaber derved yderligere værdi til deres forsyningskæder.

220

dedikerede medarbejdere

110.000

afsendte produkter om året

70.000

motorer på lager

2025-Strategi

Exceeding Expectations

Vi stræber efter at være det foretrukne brand inden for udvalgte nichesegmenter og -applikationer. Vores vision er centreret omkring "Exceeding Expectations" og levere enestående værdi til vores kunder og deres virksomheder. Vi tror på at skabe tætte partnerskaber, der fremmer tillid og samarbejde.

Hurtige, lydhøre og pålidelige

Vi forpligter os til at være hurtige, lydhøre og pålidelige og sikre, at vi konsekvent lever op til vores løfter med hensyn til tid og kvalitet. Vi forstår, at vores kunder stoler på, at vi opfylder deres behov hurtigt og effektivt, og vi gør alt for at sikre deres tilfredshed.

Environmental Challenger

Udover vores dedikation til vores kunder, er vi også stolte af at være en "Environmental Challenger". Vi anerkender vigtigheden af bæredygtighed og arbejder aktivt for at minimere vores miljømæssige aftryk. Ved at implementere innovative praksisser og løbende forbedre vores processer sigter vi efter at have en positiv indvirkning på miljøet og inspirere andre til at gøre det samme.

Et stærkt team og en stærk virksomhedskultur

At opretholde et stærkt team og en stærk virksomhedskultur er afgørende for vores succes. Vi tror på at investere i vores medarbejdere, give dem de nødvendige ressourcer, uddannelse og muligheder for udvikle sig. Ved at fremme et positivt og støttende arbejdsmiljø giver vi vores medarbejdere mulighed for at yde deres bedste og opnå ekspertise i deres respektive roller.

Et sikkert miljø

Kunders og medarbejderes sikkerhed er også af højeste prioritet. Vi er dedikerede til at opretholde et sikkert miljø i alle aspekter af vores processer. Ved at lægge vægt på overholdelse af sikkerhedsprotokoller, løbende uddannelse og solide sikkerhedsforanstaltninger sikrer vi trivslen for alle involverede i vores virksomhed.

Environmental Challenger

Gennem vores dybe forståelse for vores kunders applikationer, gennem vores langvarige samarbejder og gennem vores dygtige og vidende medarbejdere, sigter vi mod at blive en aktiv del af den grønne omstilling. Det gør vi gennem vores proaktive koncept: Environmental Challenger

VORES SUPPLY CHAIN

Vores unikke operationelle setup kombinerer applikationsviden, høje service-niveau og eksta værdiskabende services, hvilket adskiller os fra fra andre traditionelle motorleverandører.

De elektriske motorer bliver solgt under Hoyer-brandet og er designet og produceret ud fra egne produktspecifikationer.

Vores kunder værdsætter vores evne til at tilbyde tilpassede løsninger, som blandt andet inkluderer klassificeringsgodkendelser kombineret med markedsledende leveringstider, interne testmuligheder og høj kvalitet.

Dokumentation af høj værdi

Dokumentation og data er vigtige elementer i vores kunders organisatoriske performance. Hos Hoyer får I altid tilbudt dokumentation i samme omgang og med samme høje værdi. 

Vi opfatter dokumentation som mere end blot noget teknisk. Udover typetests, tegninger og deklarationer inkluderer vores dokumentation blandt andet procedurer, certifikater og intern performance.

Adskillige markeder

Hoyer er til stede i adskillige industrier. Vores forretning er markedsdrevet, og vi arbejder strategisk med forskellige markeder og industrier.

Se, hvor vores kontorer er placeret på kortet herunder.

Find mere her