DK
DE
CN
GB

Kvalitet

Kvalitet handler for os om at forstå, at hver eneste detalje er afgørende for et godt produkt. Vi optimerer løbende vores produkter og interne procedurer for at sikre, at vi altid tilbyder den bedste løsning.

Detaljeorienteret i produkter og service

Vi tror på, at vores detaljeorientering skinner tydeligt igennem - både i vores produkter og i den service, vi leverer.

Faktisk handler den kvalitet, I kan forvente af os, ikke kun om vores produkter – det er en del af vores kultur og Hoyers DNA, at vi vil overgå forventningerne hver eneste dag. Vi leverer kvalitet på alle områder, så I kan fokusere 100 % på at optimere jeres eget produkt.

On-site kvalitetssetup

Vores tætte langvarige samarbejder med fabrikkerne sikrer en altid høj kvalitet. Sammen har vi en grundlæggende og fælles forståelse for, hvad kvalitet er, og hvordan Hoyers forsyningskæde fungerer.

 

Vi er til stede med eget personale og egne kvalitetsfaciliteter på fabrikkerne, hvilket sikrer en daglig og on-going dialog med fabrikkerne.

Ingen bekymringer

Når I samarbejder med Hoyer, skal I ikke bekymre jer om elektromotorer.

Vi påstår ikke, at vores produkter har ubegrænset levetid, men med et produkt fra Hoyer opstår der kun sjældent fejl. Og hvis de opstår, så klarer vi dem for jer.

Med vores RMA-system og 8D-rapporter er det nemt og hurtigt at finde årsag, udbedre eventuelle fejl samt påbegynde og verificere korrigerende handlinger.

Testcentre

Et andet led i at sikre kvaliteten er vores in-house-testcentre i Europa og Asien, som arbejder tæt sammen for at opnå hurtig og effektiv servicering.

Lager og værksted

Vores logistiske setup sikrer ikke blot leveringssikkerheden - det sikrer også en omfattende kvalitetssikring, som alle forsendelser gennemgår.

Leveringssikkerhed

Leveringssikkerhed og fleksibilitet er nøgleord hos Hoyer. Det betyder, at vi hjælper jer med at nå jeres målsætninger inden for den planlagte tid.