DK
DE
CN
GB

Leveringssikkerhed

Vi sætter en ære i at levere ordrerne inden for en hurtig og fleksibel tidsramme. På den måde bidrager vi til, at I kan holder lageromkostningerne nede, samtidig med at produktionsflowet holdes stabilt. 

Hvert år bruger vi mere end 30.000 timer på at modificere motorer, så de passer til jeres specifikke behov. På den måde sørger vi for altid at have den bedstmulige leveringsperformance. Det betyder, at vi hjælper jeres virksomhed med at nå jeres målsætninger inden for den planlagte tid.

Sikre og pålidelige leveringer 

 

Hos Hoyer er vi fast besluttet på at opfylde jeres behov for sikre og pålidelige leveringer. Vi leverer hurtigt og til tiden. Hver gang.

For at kunne assistere jer så hurtigt som muligt, har vi vores produkter på lager. Vores logistikcentre er strategisk placeret, og vi kan ofte levere standardmotorer og kundetilpassede motorer fra dag til dag.

På den måde nyder vores kunder godt af den store fleksibilitet i leveringen af vores produkter, og vi kan lynhurtigt løse uforudsete hændelser og projekter.

Lager og værksted

Vores logistiske setup i Europa og Asien er rygraden i vores virksomhed. 

Service

Service er vores højeste prioritet. I kan forvente kort svartid, kundetilpassede løsninger og stor indsigt i lokale virksomhedskulturer.