DK
DE
CN
GB

Service

Service er vores højeste prioritet. I kan forvente korte svartider, kundetilpassede løsninger og stor indsigt i lokale virksomhedskulturer.

God service og høje standarder

Vi sætter høje standarder for vores service, og det vil vi gerne have, at I kan mærke - hver gang I kommunikerer med os.

 

Hos Hoyer er god service en del af vores samlede produkt. Det er det, der får os til at skille os ud fra andre på markedet. Korte svartider, kundetilpassede løsninger og stor indsigt i de forskellige brancher giver i sidste ende jeres produkt ekstra konkurrencemæssig værdi.

Udvidet omfang

Vi udvider hele tiden omfanget af vores service. På den måde giver vi hele tiden vores – og dermed også jeres – produkter ekstra værdi.

Vi er hurtige, fleksible og leverer service i høj kvalitet til hele jeres virksomhed. Det betyder fordele for både dig og dine kollegaer, og det tilfører merværdi i hele jeres supply chain.

Leveringssikkerhed

Vi sætter en ære i at levere ordrerne inden for en hurtig og fleksibel tidsramme. På den måde bidrager vi til, at I kan holder lageromkostningerne nede, samtidig med at produktionsflowet holdes stabilt. 

Lager og værksted

Vores logistiske setup i Europa og Asien er rygraden i vores virksomhed.