DK
DE
CN
GB

Kinesiske CSSC kårer Hoyer til Excellent Supplier

Det kinesiske marine-konglomerat CSSC har tildelt Hoyer titlen som Excellent Supplier i perioden 2019-2020. Den store anerkendelse er en blåstempling af Hoyers arbejde i Kina og giver lovende perspektiver for endnu flere og mere komplekse marineprojekter i Asien.

06/01/2021

En af verdens allerstørste marinevirksomheder, kinesiske CSSC, har tildelt Hoyer Motors den markante titel som Excellent Supplier i perioden 2019-2020. Kåringen er en stor anerkendelse af Hoyers arbejde som leverandør til det statsejede konglomerat gennem en årrække.

‒ Vi har udvalgt vores 30 Excellent Suppliers baseret på en vurdering på tværs af fem væsentlige kriterier: pålidelighed, rettidig levering, kvalitet, pris og after sales service. Hoyer Motors er blandt de højest rangerede leverandører, fordi de konsistent har levet op til de fem kriterier over de seneste mange år, lyder det fra CSSC’s Supply Chain Management Team.

Kåringen kom fra de to CSSC-underselskaber CSSC Hudong Heavy Machinery og CSSC-MES Diesel, som Hoyer har samarbejdet med siden 2013. Det er første gang i mere end 10 år, at titlen som Excellent Supplier uddeles – denne gang blandt selskabets i alt 1.000 registrerede leverandører.

Større synlighed og adgang til nye projekter

Kåringen er først og fremmest en synlig anerkendelse af Hoyers arbejde i Kina. Men mindst lige så vigtigt kan hæderen blive et afsæt til et endnu større samarbejde med CSSC i fremtiden. Det forklarer Michael Mantzius Andersen, Hoyers Sales Director i Asien.

‒ Udpegelsen giver os mulighed for at blive leverandør til alle 20 virksomheder i CSSC-Power Group, som er et af de største og mest velansete holdingselskaber i CSSC. Desuden får vi en større synlighed som en potentiel og troværdig leverandør i hele CSSC-koncernen, siger han og fortsætter.

‒ I takt med at Hoyers brand bliver endnu mere anerkendt hos værfter og redere, forbedres vores muligheder for at bidrage til større og mere komplekse projekter i fremtiden. Det her er en blåstempling af vores position og udvikling på det kinesiske marked.

Eftertragtet, global hæder

Afhængigt af målestokken er CSSC i dag blandt de to største maritime virksomheder i verden. Det statsejede konglomerat består af mere end 500 virksomheder, som tilsammen udgør den kinesiske stats marineindustri. Derfor er anerkendelsen som Excellent Supplier eftertragtet.

‒ Hvis man ønsker at være en spiller i den globale marineindustri, er det uundgåeligt at samarbejde med CSSC. Derfor bejler samtlige udenlandske virksomheder i marineindustrien til at komme på leverandørlisten hos CSSC-gruppen. At vi er lykkes med det og blevet anerkendt herfor, er virkelig stort – og noget vi er meget stolte af, siger Michael Mantzius Andersen og fortsætter.

‒ At blive udnævnt til Excellent Supplier har krævet, at alle involverede afdelinger, lige fra produktion til salg, har gjort sig fortjent til det. Derfor er det vigtigt for mig at understrege, at alle vores dygtige medarbejdere har hver deres anpart i kåringen. Det er en tillidserklæring til deres arbejde og kompetencer.

Hoyer fik overdraget diplomet som Excellent Supplier i november 2020.

Hoyers tilstedeværelse i Kina

I denne artikel kan du læse om Hoyers 10-årsjubilæum i Kina i 2019.