DK
DE
CN
GB
Loading...
Vis ikke animationer

Landbrug & Fødevarer

Landmænd og fødevareproducenter oplever øget fokus på energibesparelse og effektivitet. Det kræver motor, pumper og ventilationssystemer, der er designet til at minimere energiforbrug og optimere driftseffektiviteten. Samtidig ser vi en stigende automatisering af ventilationssystemer i stalde og produktionsfaciliteter for at opretholde optimale betingelser for dyrs sundhed og produktivitet.

Applikationer som pumper, ventilationssystemer, vandingsanlæg og foderautomater spiller en vigtig rolle i at opretholde sanitære forhold i stalde og sikre, at fødevareproduktionen lever op til strenge standarder.

Typiske applikationer

Elektriske motorer spiller en afgørende rolle i moderne landbrug og fødevareindustri.

De benyttes i applikationer såsom vandingssystemer, kornhåndtering og transport, ventilations- og fodringssystemer i husdyrbrug og til at drive forskellige maskiner inden for fødevareforarbejdning, hvilket sikrer en jævn produktions- og emballeringsproces. 

Hoyer arbejder tæt sammen med en bred vifte af branchens industrielle aktører og udvikler skræddersyede løsninger, der lever op til branchens unikke behov. Vores produkter er udviklet med fokus på effektivitet, holdbarhed og hygiejne for at sikre høj ydeevne og fødevaresikkerhed. 

Vi råder over Nordens største udvalg af energieffektive pumper og ventilationssystemer, som kan leveres direkte fra vores lager med kort varsel. Hele døgnet rundt.

Ladbrug og fødevarer

Relaterede produkter

IE4-elmotorer

IE4-elmotorer bruges typisk i industrielle applikationer, hvor motorer er i kontinuerlig drift, såsom pumper, ventilatorer, kompressorer og transportsystemer.

IE3-elmotorer

IE3-elmotorerer designet til at reducere energitab og optimere ydeevnen, hvilket gør dem til et populært valg i forskellige industrielle applikationer. 

Integrerede VFD-motorer

Integrerede VFD-motrer er omkostningseffektive og lette at installere. Enhederne samles on-demand, og de skræddersyede muligheder er uendelige.

Smart Motor Sensor

Hoyer Smart Motor Sensor registrerer afvigelser og defekter i motorer, så  vedligeholdelse kan forudsiges, og uplanlagt nedetid undgås.

Certifikater

Korrekt og omfattende dokumentation er et ufravigeligt krav for landbrug og fødevarer.

Cases og referencer

After Sales

Hos Hoyer forstår vi vigtigheden af at levere enestående service og support til vores kunder, selv efter produkterne er blevet solgt.

Vores aftersales-tilgang er dybt forankret i vores kerneværdier om at opbygge langvarige og værdifulde partnerskaber med globale OEM’er i industrien. Hermed bidrager vi til at forbygge driftsstop og nedbringe udgifterne til vedligehold og reparation.

Kontakt os her

Har du nogle spørgsmål? Eller ønsker du at vide mere om vores løsninger til Landbrug og Fødevarer? Udfyld nedenstående kontaktformular.