DK
DE
CN
GB

Årets erhvervsperson 2023

Hoyer er stolt og beæret over at kunne dele nyheden om, at vi har modtaget årets Business Person of the Year-pris fra Det Danske Handelskammer i Kina (DCCC). Hele Hoyer-teamet er umådeligt stolte af denne præstation og anerkendelse, som Michael Mantzius Andersen, salgsdirektør i Hoyer Asia, modtog for og på vegne af Hoyer.

27/11/2023

Hoyer Asias strategi for at opnå resultatet

Hoyer er beæret over at blive anerkendt blandt bemærkelsesværdige kandidater inden for danske virksomheder i Kina, sammen med respekterede ledere og fagfolk fra Micro Matic, ISS Hong Kong og Ovodan. Hos Hoyer styres tilgangen af et engagement i salgsvækst, diversificeret markedsindtrængning og lokal tilpasning. Selvom Hoyers anerkendelse adskiller os på sin egen måde, ser vi prisen som en anerkendelse fra kolleger, hvor store virksomheder ofte dominerer sådanne priser.

Hoyers introduktionsvideo til udvalget

Michael Andersen udtalte: "Det, vi har opnået med at vækste virksomheden inden for forskellige segmenter som en del af den samlede virksomhedsstrategi, har været en proces over de sidste tre til fire år. Det er bygget på fundamentet af teamwork: Vi har skabt muligheder for lokale ledere til at udvikle deres karriere, styrket samarbejdet med andre afdelinger og etableret en matrixstruktur. Dette sikrer, at hvert team er velegnet til de opgaver, der er tildelt dem, hvilket har været en vigtig del af udviklingen de seneste år."

Administrerende direktør for Hoyer Asia, Mads Texel Jakobsen, tilføjede: "Vi har også lagt stor vægt på at dele information på tværs af teams og afdelinger; vi har afholdt hyppige møder og delt information, der har hjulpet os med at lære af hinanden, hvilket også har bidraget til vores succes med vores vækststrategi her i Asien. - Og det er også relateret til den åbne kultur, som er en af nøglerne til vores succes."

Michael Andersen tilføjede: "Jeg tror, at den afgørende faktor har været kommunikation; det er meget vigtigt for ledere på alle niveauer at pleje holdet og kommunikere godt inden for afdelingen, på tværs af grænser og på tværs af virksomheden."

Når man ser tilbage på rejsen, som et mellemstort firma inden for elektriske motorer, forstår Hoyer udfordringerne og værdsætter styrken, der kommer fra teambaserede bestræbelser. Det er gennem denne fælles dedikation, at Hoyer har opnået betydelig salgsvækst i de seneste år, hvilket understreger betydningen af den samarbejdsorienterede tilgang for Hoyers succes.

Historien bag den prestigefulde pris

The "Business Person of the Year" er en stolt tradition inden for den danske handelskammer i Kina, med årlige fejringer der går tilbage til 2007. Denne tradition har stor betydning inden for det danske erhvervssamfund i Kina og symboliserer dygtighed, dedikation og bemærkelsesværdige præstationer gennem årene.

Med til prisens prestige hører præsentationen af "Vilhelm Award statuetten", opkaldt efter den danske iværksætter Vilhelm Meyer. Bosat og arbejdende i Shanghai fra 1900 til 1935 er Meyers arv indkapslet i denne statuette. Når prisvinderen modtager Vilhelm Award statuetten, symboliserer det ikke kun nutidig succes, men afspejler også en fortsættelse af den vedvarende arv fra danske virksomheder og dem, der har bidraget betydeligt til erhvervslandskabet i Kina og Asien-regionen.

Den danske måde at arbejde på

Ved at favne denne bedrift inden for salgsvækst og salgsdiversificering inden for niche-markedsegmenter erkender Hoyer, at rejsen har været styret af et engagement i den danske arbejdsmetode med ekspertise, teamwork og en karakteristisk global, men lokal tilgang til forretningsdrift i Kina og i Asien. Denne anerkendelse styrker Hoyers position som en anset aktør inden for elmotorernes niche-markeder, og Hoyer ser frem til at bygge videre på denne dynamik med taknemmelighed og ydmyghed i årene fremover.