Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger

Montør

Har du lyst til at indgå i et montageteam af velkvalificerede medarbejdere i en afdeling, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer?

Så er Hoyer måske din nye arbejdsplads!

Studentermedhjælper til Supply Chain

Vil du starte din karriere med at få international erfaring i en global supply chain-afdeling?

Som vores nye studentermedhjælper vil du blandt andet arbejde med forhandlingsteknikker og lære om global supply chain.

IT-supportelev

Er du færdig eller i gang med dit grundforløb på Data og Kommunikation? Og har du lyst til at fortsætte din uddannelse som IT-supporterelev i en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Så er Hoyer måske din nye arbejdsplads!

Internal Sales, Tyskland

Har du teknisk flair, og ønsker du at arbejde med B2B-kunder i en global virksomhed i udvikling? Hos Hoyer søger vi en kollega, som vil arbejde med og udvikle vores partnerskaber med vores kunder på det tyske marked. Du vil komme til at arbejde med kunde-cases fra forespørgsel til det endeligt leverede projekt.

Du har mulighed for at sidde på enten vores salgskontor i München, Tyskland eller på vores hovedkontor i Hadsten, Danmark (lige uden for Aarhus).

Product and Application Specialist, Technical Sales

Vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Vil du arbejde med B2B kunder og har du erfaring med elektriske motorer?

Vi leder efter en Product & Application Specialist til vores tekniske salgsteam til vores hovedkontor i Hadsten, Danmark. Du bliver en del af et internationalt team, som også inkluderer en teknisk afdeling i Kina.

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.