Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger


Junior Internal Sales, Vind, Hadsten Danmark

Vil du starte din karriere i en international virksomhed? Har du en interesse for det tekniske felt? Og vil du være med til at udvikle vores forretning på det internationale vind-marked?

Hos Hoyer oplever vi massiv vækst inden for vores vind-segment, og vi søger derfor en ny kollega til vores hovedkontor i Hadsten, Danmark. Som Junior Internal Sales skal du være med til at udvikle og udfordre vores forretning på det internationale vind-marked, og du skal være med til at sikre, at vi kan bevare det høje niveau af service.

Læs mere og ansøg her.

 


Lagermedarbejder, Hadsten Danmark

Har du lyst til at indgå i et lagerteam af velkvalificerede medarbejdere? Og vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Så kan Hoyer være din nye arbejdsplads.

Vi søger en ny kollega på lageret til at plukke, pakke og forsende varer, samt til forefaldende lagerarbejde. Du vil indgå i et team af velkvalificerede medarbejdere, der alle arbejder efter 0 fejls-princippet.

Læs mere og ansøg her.


Montør, Hadsten Danmark

Har du lyst til at indgå i et montageteam, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer?

Vi er på jagt efter en ny topmotiveret ny kollega, der ønsker at gøre en forskel for både kunder og kollegaer. Du er ikke bange for at tage fat, og du trives i en uformel hverdag med en direkte omgangstone.

Dine daglige opgaver foregår på vores adresse i Hadsten. Af montageopgaver kan bl.a. nævnes udskiftning af flanger og lejer, isætning af PTC, varmebånd og klixon, samt andre kundespecifikke montageopgaver. Erfaring i arbejde med elektromotorer er et klart plus, men er ikke et must, da oplæring finder sted.

Læs mere og ansøg her.


Product and Application Specialist, Technical Sales, Hadsten Danmark

Vil du arbejde med B2B-kunder, og har du bred erfaring med elektriske motorer?

Vi søger lige nu en dygtig Product and Application Specialist til vores Technical Sales team på vores hovedkontor i Hadsten. Du bliver en del af et internationalt team, der også inkluderer en teknisk afdeling i Kina.

Læs mere og ansøg her.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.