Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger

Product and Application Specialist, Technical Sales

Vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Vil du arbejde med B2B kunder og har du erfaring med elektriske motorer?

Vi leder efter en Product & Application Specialist til vores tekniske salgsteam til vores hovedkontor i Hadsten, Danmark. Du bliver en del af et internationalt team, som også inkluderer en teknisk afdeling i Kina.

Internal Sales, Junior sales/Graduate - Expatriation

Do you want to begin your career with an international experience and be part of a company with focus on both customers and employees? Do you want to work with B2B customers and do you have technical flair? If you want to offer good service in a team of dedicated, professional colleagues, then Hoyer is your new work place!

We are looking for a colleague that wants to take part in our 2 year Internal Sales development program in Munich with visit to our facility in China. You will work with sales negotiation, customer contact, high-level service and international cooperation.

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.