Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger


Project Handler, Internal Sales til intenationale energi-projekter

Vil du koordinere globale projekter inden for Energi og samtidig være i tæt dialog med mange internationale kunder? Og har du flair for salg og tekniske løsninger?

Vi leder efter en intern salgsperson og koordinator til projekter inden for B2B-salg til det globale marked af elektriske motorer, med primært fokus på Energi-segmentet. I samarbejde med dine eksterne salgskolleger, skal du udvikle markedet og kunderne.

Læs mere og ansøg her.


Certification Controller til Sales i international virksomhed (Barselsvikariat)

Har du erfaring med salg til B2B-kunder? Har du teknisk flair? Og har du lyst til at planlægge og koordinere sammen med forskellige interne og eksterne stakeholdere?

Hos Hoyer søger vi en Certification Controller til vores europæiske marked af elektriske motorer. Som Controller bliver dine hovedopgaver planlægning af tests, koordinering med eksterne partnere, forberedelse af dokumentation og support til vores salgsafdeling.

Læs mere og ansøg her.


Lagermedarbejder

Har du lyst til at indgå i et lagerteam af velkvalificerede medarbejdere? Og vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Så kan Hoyer være din nye arbejdsplads!

Vi søger en ny kollega på lageret til at plukke, pakke og forsende varer, samt til forefaldende lagerarbejde. Du vil indgå i et team af velkvalificerede medarbejdere, der alle arbejder efter 0 fejls-princippet.

Læs mere og ansøg her.


Montør til workshop og testcenter

Har du lyst til at indgå i et montage- og testteam af velkvalificerede medarbejdere i en afdeling, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer? Vi er på jagt efter en ny topmotiveret montør, der ønsker at gøre en forskel for både kunder og kollegaer. Du er ikke bange for at tage fat, og du trives i en uformel hverdag med en direkte omgangstone.

Af montageopgaver kan bl.a. nævnes udskiftning af flanger og lejer, isætning af PTC, varmebånd og klixon, samt andre kundespecifikke montageopgaver. Derudover vil du i testcenteret komme til at arbejde med test (fx Full load testNoise and vibration testTemperature rise test) og certificering af elmotorer i samarbejde med erfarne kollegaer fra vores tekniske afdeling.

Læs mere og ansøg her.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.