Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger

Erfaren Shipping-ansvarlig

Vil du arbejde med- og udvikle shipping i en international virksomhed? Hvis du er dedikeret og har lyst til at tilbyde god service, og på samme tid ønsker at arbejde i en hurtigt-voksende og agil organisation, så er Hoyer måske dit næste arbejdssted.

Engineering Intern

Er du interesseret i elektriske motorer og frekvensomformere? Vil du kombinere din tekniske viden med dine kommunikationsskills ved at finde de rigtige motor- og VFD-løsninger til diverse applikationer? Og bliver du motiveret af at arbejde sammen med kolleger med forskellige baggrunde?

Quality Team Leader - Europe

Vil du tage næste step i din karriere ind i en global virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Har du en stærk teknisk baggrund, og kan du se dig selv arbejde med kvalitet i den elektirske motor-industri? Så kan Hoyer måske være dit nye arbejdssted.

Med reference til vores Quality Control Manager er du ansvarlig for at sikre, at kvalitetsmål og politikker møder virksomhedens krav inden for kvalitet i Europa. Du vil samtidigt lede et lille team bestående af kvalitetsingeniører.

Lagermedarbejder

Har du lyst til at indgå i et lagerteam af velkvalificerede medarbejdere? Og vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Så kan Hoyer være din nye arbejdsplads!

Vi søger en ny kollega på lageret til at plukke, pakke og forsende varer, samt til forefaldende lagerarbejde. Du vil indgå i et team af velkvalificerede medarbejdere, der alle arbejder efter 0 fejls-princippet.

Montør

Har du lyst til at indgå i et montageteam af velkvalificerede medarbejdere i en afdeling, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer?

Så er Hoyer måske din nye arbejdsplads!

IT-supportelev

Er du færdig eller i gang med dit grundforløb på Data og Kommunikation? Og har du lyst til at fortsætte din uddannelse som IT-supporterelev i en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Så er Hoyer måske din nye arbejdsplads!

Account Manager, Internal Sales

Har du lyst til at arbejde med teknisk salg i en global virksomhed, hvor der er fokus på både kunder og medarbejdere? Så er Hoyer måske dit næste karrierestep.

Du har mulighed for at blive ansat på enten vores salgskontor i München eller på vores hovedkontor i Hadsten, tæt ved Aarhus, i Danmark. Du skal kunne tale tysk.

Læs mere om stillingen og ansøg her.

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.