Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger


D365 FO Administrator, Hadsten Danmark

Har du lyst til at udvikle og forbedre vores ERP- and CRM-systemer, D365 FO og Salesforce?

Som vores nye D365 FO Administartir vil du have ansvaret for at release management lifecycle, og du vil blive medejer af ERP og CRM-systemerne.  Dit overordnede mål er at udvidle og håndtere releases af begge systemer og sikre, at vores drift ikke bliver forstyrret af systemændringer.

Læs mere og ansøg her.


Elev til lageret, Hadsten Danmark

Har du lyst til at blive lært op af et dedikeret lagerteam i en international virksomhed?

Vi søger en Elev til vores lager. Som en del af din oplæring vil du komme til at plukke, pakke og forsende varer, samt lave forefaldende lagerarbejde.

Læs mere og ansøg her


IT-supportelev

Er du færdig eller i gang med dit grundforløb på Data og Kommunikation? Og har du lyst til at fortsætte din uddannelse som IT-supporterelev i en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Hos Hoyer leder vi efter en IT-supportelev.

Læs mere og ansøg her.

 


Lagermedarbejder

Har du lyst til at indgå i et lagerteam af velkvalificerede medarbejdere? Og vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Så kan Hoyer være din nye arbejdsplads!

Vi søger en ny kollega på lageret til at plukke, pakke og forsende varer, samt til forefaldende lagerarbejde. Du vil indgå i et team af velkvalificerede medarbejdere, der alle arbejder efter 0 fejls-princippet.

Læs mere og ansøg her.

 


Montør, Hadsten Danmark

Har du lyst til at indgå i et montageteam, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer? Og vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere?

Vi søger lige nu en montør vil vores dygtige montage-team. Af montageopgaver kan bl.a. nævnes udskiftning af flanger og lejer, isætning af PTC, varmebånd og klixon, samt andre kundespecifikke montageopgaver. Erfaring i arbejde med elektromotorer er et klart plus, men er ikke et must, da oplæring finder sted.

Læs mere og ansøg her.


Product and Application Specialist, Technical Sales, Hadsten Danmark

Vil du arbejde med B2B-kunder, og har du bred erfaring med elektriske motorer?

Vi søger lige nu en dygtig Product and Application Specialist til vores Technical Sales team på vores hovedkontor i Hadsten. Du bliver en del af et internationalt team, der også inkluderer en teknisk afdeling i Kina.

Læs mere og ansøg her.


Product Configuration Manager, Hadsten Danmark

Vil du udvikle og forbedre vores Product Configurator, og har du erfaring med tekniske produkter? Til en nyetableret stilling leder vi efter en dygtig Product Configuration Manager.

Læs mere og ansøg her.


Technical Team Lead, Hadsten Danmark

Har du en stærk teknisk baggrund, og har du bred erfaring med elektriske motorer? Vi leder efter en dygtig Technical Team Lead til vores tekniske team in Europa. Du bliver en del af et internationalt team, som også inkluderer en teknisk afdeling i Kina.

Læs mere og ansøg her.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.