Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger

Internal Sales, Hadsten, Danmark

Vil du arbejde med salg til B2B-kunder og har du teknisk flair?

Til vores hovedkontor i Hadsten, Danmark, søger vi en ny kollega til vores kunder på det Europæiske marked – med primært fokus på de Skandinaviske markedet. For at kunne tilbyde den bedst mulige service til vores kunder vil du arbejde tæt sammen med dine eksterne salgs-kolleger. Du vil blandt andet arbejde med ordrebehandling, kundeservice, foresørgsler, og tilbudskalkulation.

 

International Trainee, Intern Salg Danmark

Vi du kickstarte din salgskarriere med at få international erfaring?

Vi søger en trainee til vores interne salgsafdeling. Som intern salgs-trainee vil du blive oplært i den interne salgsfunktion, og i perioder vil du blive trænet fra vores salgskontorer i Europa og Kina. Sammen med dine eksterne salgskolleger vil du give vores kunder den mest mulige service.

Engineering Intern

Er du interesseret i elektriske motorer og frekvensomformere? Vil du kombinere din tekniske viden med dine kommunikationsskills ved at finde de rigtige motor- og VFD-løsninger til diverse applikationer? Og bliver du motiveret af at arbejde sammen med kolleger med forskellige baggrunde?

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger, der passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.


Projektsamarbejde

Vil du arbejde sammen med Hoyer i dit næste projekt? Hos Hoyer vil vi gerne samarbejde med studerende. Nedenfor kan du finde nogle eksempler på mulige bachelorprojekter hos os. Tag et kig og kontakt Thomas Vase, Global Technical Manager, hvis du er interesseret.

Kontaktdetaljer 
Thomas Vase
tbv@hoyermotors.com