Karriere og Jobs

Hos Hoyer bliver du en del af en organisation med en flad struktur. Kulturen er åben, og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder forskellige muligheder, og du vil altid udvikle dig både personligt og fagligt.

200+ kolleger
International arbejdsplads
Globale muligheder

Hoyer som arbejdsplads

Hos Hoyer udvikler vi os individuelt, med hinanden og sammen som en organisation. Gennem dine daglige arbejdsopgaver får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi er en global virksomhed, og vi oplever øget vækst. Det skaber nye muligheder på alle niveauer. På globalt plan vil du få 200+ kolleger, og med vores åbne kommunikation og stærke holdånd, kan du være sikker på, at uanset hvor og hvornår, vil du opleve samarbejde på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på. Uanset afdeling og position skal det være meningsfyldt at gå på arbejde hos Hoyer, og medarbejdertilfredshed er altid en topprioritet.”

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde kolleger. Om du er indbegrebet af en sælger, en passioneret tekniker eller en dygtig håndværker, kan Hoyer være dit næste skridt i karrieren.

Hvis ingen af de nedenstående stillinger passer til dig, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på job@hoyermotors.com.

Project Manager

Jobbet

Can you create an overview and prioritise? Is structure a part of your DNA? And are you ready to manage global technical projects? Then read further.

Intern sælger, Hoyer Transmissions

Jobbet

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst? Har du erfaring med teknisk salg inden for mekanisk industri? Og har du lyst til at indgå i et team af dedikerede, professionelle kollegaer i en uhøjtidelig organisation med fokus på medarbejderne? Så er Hoyer din nye arbejdsplads.

Montør

Jobbet

Har du lyst til at indgå i et montageteam af velkvalificerede medarbejdere hos Hoyer, hvor der ofte er travlt og opgaverne varierer? Så er dette en oplagt mulighed for dig. Vi er på jagt efter en ny topmotiveret montør, der ønsker at gøre en forskel for både kunder og kollegaer. Du er ikke bange for at tage fat, og trives i en uformel hverdag med en direkte omgangstone.

Key Account Manager - HVAC

Jobbet

Er du en erfaren og professionel sælger med branchekendskab? Hoyer Motors oplever for tiden en stærk vækst, hvilket vi ønsker at understøtte ved at styrke vores salgsteam. Vi søger derfor en Key Account Manager til at støtte og udvikle vores tyske marked inden for HVAC-segmentet.

Intern Sælger, Hoyer Motors

Jobbet

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst? Har du erfaring med B2B-salg, og er du god til sprog? Hvis du lyst til at yde god service i et team af dedikerede, professionelle kollegaer i en uhøjtidelig organisation, så er Hoyer din nye arbejdsplads!

Lad os holde kontakten!

Copyright 2017 Hoyer Motors © All rights reserved