DK
DE
CN
GB

Hoyer styrker samarbejdet med MAN Diesel & Turbo

Den førende producent af marinemotorer MAN Diesel & Turbo og Hoyer Motors udvider samarbejdet. Hoyer elmotorer er indtegnet på endnu flere motordesign.

20/03/2015

MAN Diesel & Turbo København sælger licenser til produktion af deres design af 2-takts-motorer. Igennem en årrække er Hoyer motorer blevet indtegnet i flere af MAN’s motor-design. Nu vælger parterne at styrke samarbejdet yderligere ved at skrive Hoyer motorer ind i en række nye design.

‒ Udvidelsen af vores samarbejde med MAN er endnu en blåstempling af vores produkt og vores services, siger Asger Søllingvraa, som er Strategic Account Manager hos Hoyer.

Samme service verden over

Asger Søllingvraa fremhæver Hoyers globale setup som en vigtig årsag til det udvidede samarbejde mellem MAN Diesel & Turbo og Hoyer Motors. I Asien hvor størstedelen af MAN’s motorer bygges af såkaldte licens-byggere – motorbyggere der har købt rettigheder til at bygge motorer designet af MAN – har Hoyer Motors et asiatisk setup.  Det giver kinesiske motorbyggere muligheden for at handle lokalt og samtidig få samme oplevelse af Hoyers globale setup som eksempelvis en kunde i Europa.

‒ Uanset om leverancen er i Europa eller i Asien, leverer Hoyer samme produkt, samme kvalitet og samme service. Med vores setup kan vi garantere MAN og andre samarbejdspartnere, at det ikke gør en forskel, om motorerne købes i Europa eller i Asien, konstaterer Asger Søllingvraa.

Hoyers setup har været medvirkende til vækst i de senere år – blandt andet i Asien, hvor virksomhedens vækstrate har ligget over 50 pct. hvert år.  Den stigende aktivitet i Asien betyder, at kendskabet til elektromotorproducenten øges, og dét koblet sammen med styrkelsen af samarbejdet med strategiske kunder gør, at Hoyer med optimisme spår yderligere vækst.