DK
DE
CN
GB

Guide: Softstartere til elmotorer

I denne vejledning introducerer vi de grundlæggende principper for softstartere og fremhæver de vigtigste fordele ved at bruge en softstarter til forskellige applikationstyper.

Det første skridt mod succes er at få den rigtige start. Når man designer en applikation, er det altid værd at overveje præcist, hvad der sker, når man starter elmotoren. En softstarter giver en bedre start, hvorved overspændinger og pludselige bevægelser undgås. Softstartere gør det også muligt for applikationer at have et soft stop.

Elektriske softstartere fungerer ved at sende spænding gennem en række tilsluttede halvledere. Under en softstart kan disse komponenter konfigureres til gradvist at tillade, at en stigende mængde strøm passerer igennem. Ved at reversere processen er det muligt gradvist at reducere spændingen, hvilket i sidste ende bringer motoren til et soft stop.

Download vores guide

Læs alt om fordelene ved en soft starter i denne guide. Du kan downloade guiden, når du har indtastet din mail og email. Guiden er på engelsk.

Softstartere

Sammen med Schneider Electric tilbyder Hoyer Drives & Controls et bredt udvalg af softstartere.