HVAC - old

HVAC handler om at finde den ideelle elektromotor til formålet. Den perfekte balance mellem kvalitet, pris og service er nøglen til at kunne gøre en forskel. Det respekterer vi, og ved samtidigt, hvordan den rigtige løsning udvikles. Motoren er afgørende for alle HVAC-applikationer – vi sørger for, at det virker.

Applikationer

På trods af, at vi leverer en bred vifte af HVAC-produkter, er vi specialister i ventilationsrelaterede applikationer.


Slutbrugerindustrier

Variationen i vores kunders slutbrugerbrancher kræver forskellige typer elmotorer. Vi har stor erfaring i de fleste brancher.


Hoyer HVAC Tilgang


Kundeoplevelser

"Vi har mange leverandører, der leverer delkomponenter, og derfor har vi brug for, at de alle sammen leverer til tiden. Hvis en leverandør ikke leverer til tiden, betyder det, at vi skal ændre hele produktionsplanlægningen og at vi ikke kan optimere seriestørrelserne optimalt. Dermed spilder vi tid, produktionseffektiviteten falder og det samme gør de overordnede resultater. Hoyers evne til at levere til tiden er derfor afgørende for os."

"Hoyer har lavet en lagerløsning til os. Det skaber utroligt stor værdi for vores virksomhed, fordi vi altid er sikre på, at vi har det, vi har brug for, når vi har brug for det. Det er praktisk, og det gør vores arbejdsdag nemmere. Det er en løsning, vi ikke kan få fra andre leverandører."

Purchase & Quality Manager, Ventilationskunde