Nyt produkt: Prima italiensk planetgear

Hoyer kan nu tilbyde et nyt højkvalitets planetgear fra den italienske gearproducent Rossi. Gearene er et perfekt match med Hoyers marine bremsemotor og er dermed en oplagt produktløsning til winch- og kranproducenter.

Et godt gear er uundværligt, når momentet skal op og omdrejningerne ned. For eksempel som det ofte er tilfældet i spil- og kranapplikationer ombord på skibe, offshore-platforme samt i tung industri. Derfor tilføjer Hoyer nu en serie af planetgear til produktkataloget. Planetgearene er blandt andet udvalgt, så de passer nøje sammen med Hoyers marine bremsemotor. En af fordelene ved planetgearet, i forhold til andre geartyper er, at det fysisk fylder mindre, hvilket er et væsentligt kriterie for en stor del de maritime kunder.

“Siden lanceringen af vores marine bremsemotor i 2015 har en række kunder fra marinesektoren, primært fra Norge, efterspurgt planetgear, sammen med motoren. Planetgearet fås i 24 forskellige størrelser, og vi kan bygge det sammen med vores bremsemotorer, så vi skaber en skræddersyet løsning, der passer præcis til kundernes behov,” siger Peder Mørch, Key Account Manager hos Hoyer.

Historisk gearsamarbejde

Til at levere planetgearene samarbejder Hoyer med italienske Rossi. Ud over at være en af verdens førende gearproducenter har Rossi og Hoyer arbejdet sammen siden 1970’erne, så Rossi har et indgående kendskab til Hoyers produkter og organisation.

“Rossi har produceret planetgear i mange år, så de har et solidt produktkendskab, der matcher de høje forventninger Hoyers kunder har til kvalitet, service og dokumentation. Med den nyudviklede serie af planetgear samt ved at kombinere deres ekspertise med Hoyers egen kan vi garantere, at vores kunder får den bedst mulige løsning, uanset hvilke udfordringer de står med,” siger Peder Mørch.

Udover kombinationen med marine bremsemotorer kan Hoyer leverer planetgear og gearmotorer til diverse industrielle applikationer såsom mixere, transportøre, kværne samt pumper. Samarbejdet med Rossi omfatter adskillige andre geartyper deriblandt snekkegear, tandhjulsgear og coaxiale gear.

Om det nye planetgear

  • Tilgængeligt i 24 forskellige størrelser fra 1.600 til 3.000.000 Nm
  • Alle gearmotorer samles af specialister på Hoyers danske gearværksted
  • Særligt velegnet til applikationer hvor der er pladsmæssige begrænsninger og behov for en højtydende gearløsning

Hoyer – Rossi Gear

Om Rossi

  • Mere end 60 års erfaring med produktion af gear
  • Hovedkontor i Modena, Italien
  • 800 medarbejdere på verdensplan
  • Leverandør til Hoyer siden 1978