Information angående kinesiske aktiviteter - opdateret 10. februar

Hos Hoyer følger vi situationen vedrørende coronavirussen i Kina særdeles tæt.

Vi har mange kolleger, der arbejder på vores asiatiske hovedkontor i Ningbo, og vi er naturligvis bekymrede for deres helbred. Det samme gælder for vores mange kinesiske forretningspartnere.

Vores kinesiske produktionsfaciliteter er en essentiel del af vores supply chain. Indtil nu forventes udbruddet ikke at få en betydelig indflydelse på vores evne til at levere. Ferieperioden i forbindelse med kinesisk nytår er for vores hovedkontor i Ningbo dog blevet forlænget af de kinesiske myndigheder indtil den 17. februar 2020. Et supportteam af nøglemedarbejdere fra alle afdelinger er blevet etableret, for at sikre konstant dialog med vores kunder. Samtidig forbereder de os på at være fuldt operationsdygtige, så snart restriktionerne ophæves.

Størstedelen af Hoyer’s produktionssites er tilbage i dag og produktionen forventes igangsat de kommende dage. En stigende udfordring er indenrigsrejser og transport hvor vi ser yderligere restriktioner. Hoyer’s team i Ningbo følger udviklingen tæt.

De nøjagtige konsekvenser af ovenstående bliver forsat analyseret og vurderet. I tilfælde af potentielle udfordringer vil vi kontakte de berørte kunder med det samme. Indtil da vil vi levere som altid, hvilket understøttes af vores omfattende lagre i Europa og Asien. Derudover er vores europæiske produktionsfaciliteter forsat upåvirket.

Da situationen udvikler sig dag for dag vil vi fortsat monitorere alle tilgængelige informationer og løbende kommunikere med vores samarbejdspartnere.

Vores tanker går til alle dem, der er berørte af udbruddet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, tag endelig kontakt til din kontaktperson hos Hoyer eller send en mail til hoyermotors@hoyermotors.com