Information angående kinesiske aktiviteter - opdateret 19. februar

Hos Hoyer følger vi situationen vedrørende Coronavirussen i Kina tæt.

Vi har mange kolleger, der arbejder på vores asiatiske hovedkontor i Ningbo, og vi er naturligvis bekymrede for deres helbred. Det samme gælder selvfølgelig for vores mange kinesiske forretningspartnere.

De ansatte på vores hovedkontor i Ningbo er tilbage til kontoret efter den forlængede ferieperiode i forbindelse med kinesisk nytår. Et supportteam af nøglemedarbejdere fra alle afdelinger arbejder proaktivt på produktionsplanlægning og konstant kundedialog. Selvom vi hos Hoyer Ningbo nu er i gang igen, er vi fortsat påvirket af udbruddet.

Alle Hoyer’s produktionssteder er tilbage, og produktionen er i gang, dog med reduceret kapacitet. Indenrigsrejser og transport er stadig udfordret, men den seneste information indikerer en positiv udvikling i forhold til transport af gods ind og ud af Kina. Hoyer’s team i Ningbo følger udviklingen tæt.

De nøjagtige konsekvenser af ovenstående bliver forsat analyseret og vurderet. I tilfælde af potentielle udfordringer vil vi kontakte de berørte kunder med det samme. Indtil da vil vi levere som altid, hvilket understøttes af vores omfattende lagre i Europa og Asien. Derudover er vores europæiske produktionsfaciliteter forsat upåvirket.

Da situationen udvikler sig dag for dag vil vi fortsat monitorere alle tilgængelige informationer og løbende kommunikere med vores samarbejdspartnere.

Vores tanker går til alle dem, der er berørte af udbruddet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, tag endelig kontakt til din kontaktperson hos Hoyer eller send en mail til hoyermotors@hoyermotors.com.