Information angående asiatiske og europæiske aktiviteter – opdateret 6. marts 2020

Hos Hoyer følger vi situationen vedrørende Coronavirussen tæt.

Alle vores ansatte på vores asiatiske hovedkontor i Ningbo, Kina er nu tilbage efter den forlængede ferie i forbindelse med kinesisk nytår. Et supportteam af medarbejdere fra alle afdelinger arbejder stadigt proaktivt på produktionsplanlægning og konstant kundedialog. Hoyer Ningbo er tæt på den normale drift, og effekterne af udbruddet er på nuværende tidspunkt begrænsede.

Alle Hoyers produktionssteder er tilbage, og produktionen kører med fuld kapacitet. Indenrigsrejser og transport er stadigt udfordret, men vi ser en positiv udvikling i forhold til fragt af varer ind og ud af Kina. Vores supportteam i Ningbo følger udviklingen tæt.

De nøjagtige konsekvenser af ovenstående bliver fortsat analysere og vurderet. I tilfælde af potentielle forsinkelser vil vi naturligvis kontakte de berørte kunder med det samme. Ind til videre vil vi levere som altid, hvilket understøttes yderligere af vores omfattende lagre i Europa og Asien. Derudover er vores europæiske produktionsfaciliteter fortsat upåvirket.

Vi håber på din forståelse. Vores tanker går til de berørte af situationen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, tag endelig kontakt til din Hoyer kontaktperson eller skriv til os på hoyermotors@hoyermotors.com.