Information angående asiatiske og europæiske aktiviteter – opdateret 28. april 2020

Hoyer Groups aktiviteter normaliserer sig, og driften forbedrer sig fortsat.

Vores hovedkontor i Ningbo, Kina er fuldt ud operationsdygtige og tæt på det præstationsniveau, vi havde før covid-19-udbruddet. Hoyers produktionssteder kører med fuld kapacitet og arbejder nu på endnu mere fleksibilitet baseret på nye krav fra markedet. Indenrigsrejser samt transport og fragt af varer ind og ud af Kina fortsætter den positive udvikling. Vi har igen indledt interne og eksterne besøg.

Hoyer Europa står fortsat over for en alvorlig situation, og mange nationale restriktioner er stadigt gældende. Situationen forbedrer sig dog i flere lande inklusiv Denmark, hvor flere restriktioner er blevet ophævet.  På vores hovedkontor er 95% af arbejdsstyrken tilbage. Resten af vores europæiske kontorer fortsætter med at arbejde hjemmefra. Leveringssikkerheden har og vil ikke blive påvirket; men vi ser dog nogle få restriktioner på fragt af varer til områder, hvor udbruddet er voldsomt. Alle de nødvendige handlinger bliver taget for at sikre vores medarbejderes og vores stakeholders sikkerhed.

De nøjagtige konsekvenser af udbruddet bliver konstant analyseret og vurderet for at kunne definere risici i vores leveringskæde. I tilfælde af potentielle udfordringer vil de berørte kunder naturligvis blive kontaktet med det samme. Indtil videre vil vi levere som altid, hvilket understøttes yderligere af vores normale setup og vores omfattende lagre i Europa og Asien.

Situationen udvikler sig stadigt. Derfor fortsætter vi selvfølgelig med at monitorere alle tilgængelige informationer, og vi kommunikerer løbende med alle vores samarbejdspartnere.

Hvis du har yderligere spørgsmål, tag endelig kontakt til din Hoyer kontaktperson eller skriv ti los på hoyermotors@hoyermotors.com.