Information angående asiatiske og europæiske aktiviteter – opdateret 27. marts 2020

Hos Hoyer følger vi situationen vedrørende Coronavirussen tæt.

Alle vores ansatte på vores asiatiske hovedkontor i Ningbo, Kina, er tilbage på arbejde, og effekterne af udbruddet er på nuværende tidspunkt begrænset. Hoyers produktionssteder er fuldt ud operationsdygtige, og produktionen kører med kapacitet. Indenrigsrejser og transport samt fragt af varer ind og ud af Kina udvikler sig ligeledes positivt.

Hoyer Europe oplever en intensiveret situation, og en række restriktioner er trådt i kraft i de fleste lande. Til trods for det, fortsætter hele vores arbejdsstyrke og alle services med at operere. Derfor vil vores kunder ikke opleve nogle ændringer i hverken service eller tilgængelighed. Vores forretning kører som sædvanligt blot under usædvanlige omstændigheder. Leveringssikkerheden er på nuværende tidspunkt ikke påvirket; vi ser dog enkelte restriktioner på fragt af varer til områder, der er meget ramt af udbruddet. Alle de nødvendige handlinger bliver taget for at sikre vores medarbejderes sikkerhed og for at forebygge virussen i at sprede sig yderligere.

De nøjagtige konsekvenser af udbruddet bliver konstant analyseret og vurderet for at kunne definere risici i vores leveringskæde. I tilfælde af potentielle udfordringer vil de berørte kunder naturligvis blive kontaktet med det samme. Indtil videre vil vi levere som altid, hvilket understøttes yderligere af vores omfattende lagre i Europa og Asien. Derudover er vores europæiske produktionsfaciliteter fortsat upåvirket.

Situationen udvikler sig hurtigt, og nye forholdsregler konstant bliver taget. Derfor fortsætter vi selvfølgelig med at monitorere alle tilgængelige informationer, og vi kommunikerer løbende med alle vores samarbejdspartnere.

Hvis du har yderligere spørgsmål, tag endelig kontakt til din Hoyer kontaktperson eller skriv ti los på hoyermotors@hoyermotors.com.