Information angående asiatiske og europæiske aktiviteter – opdateret 16. marts 2020

Hos Hoyer følger vi situationen vedrørende Coronavirussen tæt.

Alle vores ansatte på vores asiatiske hovedkontor i Ningbo, Kina, er tilbage på arbejde, og effekterne af udbruddet er på nuværende tidspunkt begrænset. Et supportteam af medarbejdere fra alle afdelinger arbejder stadigt proaktivt på produktionsplanlægning og konstant kundedialog.

Alle Hoyers produktionssteder er fuldt ud operationsdygtige, og produktionen kører med fuld kapacitet. Indenrigsrejser og transport samt fragt af varer ind og ud af Kina udvikler sig ligeledes positivt.

Hoyer Europa oplever nu konsekvenserne af situationen. En række restriktioner er trådt i kraft i de fleste lande. Til trods for det, fortsætter hele vores arbejdsstyrke og alle services med at operere. Størstedelen af vores ansatte på kontoret arbejder hjemmefra, og vores ansatte på lageret arbejder i dag- og nattevagter. Derved vil vores kunder ikke opleve nogle forandringer i vores service og tilgængelighed. Leveringssikkerheden bliver ikke påvirket, da der ikke er nogle restriktioner på fragt af varer. Alle de nødvendige handlinger bliver taget for at sikre vores medarbejderes sikkerhed og for at forebygge virussen i at sprede sig yderligere.

De nøjagtige konsekvenser af udbruddet bliver konstant analyseret og vurderet for at kunne definere risici i vores leveringskæde. I tilfælde af potentielle udfordringer bil de berørte kunder naturligvis blive kontaktet med det samme. Indtil videre vil vi levere som altid, hvilket understøttes yderligere af vores omfattende lagre i Europa og Asien. Derudover er vores europæiske produktionsfaciliteter fortsat upåvirket.

Situationen udvikler sig hurtigt, og nye forholdsregler konstant bliver taget. Derfor fortsætter vi selvfølgelig med at monitorere alle tilgængelige informationer, og vi kommunikerer løbende med alle vores samarbejdspartnere.

Hvis du har yderligere spørgsmål, tag endelig kontakt til din Hoyer kontaktperson eller skriv ti los på hoyermotors@hoyermotors.com.