Hoyer Transmissions på ny hjemmebane

Hoyer Transmissions er blevet væsentligt styrket som selvstændigt forretningsområde i Hoyer Group. Det vil kunder i hele Skandinavien mærke gennem skarpere service og fokuseret teknisk rådgivning. Et nyt domicil og kompetente specialister er med til at markere det øgede fokus.

Flere fagspecialister, nye samarbejder og egne kontorfaciliteter er nogle af tegnene på, at Hoyer Transmissions har fået en styrket position i Hoyer Groups forretningsstrategi. Transmissionskunderne kan se frem til nye, stærke brands på hylderne og masser af specialviden om tekniske løsninger til blandt andet automation og fødevareindustrien.

Rent fysisk er Hoyer Transmissions kun flyttet få hundrede meter ned ad gaden. Men indenfor i den 550 kvadratmeter store bygning er der billeder af transmissioner på væggene, og de skandinaviske sprog præger. Det er tydeligt, at det her er tandhjul, kæder, remskiver og gear, der er i højsædet.

– Kunderne vil mærke, at vi har fået et mere koncentreret fokus på transmissions. Vi har hentet nye medarbejdere, indgået samarbejder med verdensførende brands og øget vores tekniske træning. Vi har nu endnu bedre forudsætninger for at levere de helt rigtige løsninger hurtigt og fleksibelt, siger Peder Mørch, Business Unit Director i Hoyer Transmissions.

Tættere og lettere kommunikation

Både i den nye organisation og i de nye fysiske rammer er der skabt optimale vilkår for tæt kommunikation mellem kunderne og Hoyers specialister. Der er kort afstand til eksperter med specialviden, hvilket gælder alt fra teknisk sparring om produktløsninger til supply chain optimeringer, hvor sparringen er mere kommerciel med fokus på værditilførelse.

– Der, hvor vi tilfører ekstra værdi til produktet, er typisk i det tætte samarbejde med kunden og i vores forståelse af deres specifikke udfordringer. Det gælder uanset om det er en OEM med serieproduktion eller en slutbruger med et nedbrud. En stor del af vores leverancer er kundetilpassede emner, for eksempel specialkæder eller modificerede kædehjul, der passer præcis ind i OEM-kundens maskine. Her er tæt kommunikation og projektledelse afgørende, siger Peder Mørch.

Nye specialister på holdet

Hoyer Transmissions har styrket bemandingen med en række stærke profiler, der hver især tilfører specifikke tekniske kompetencer. Det omfatter blandt andre:

  • Esben Falch Petersen, Key Account Manager – LinkedIn
  • Michael Schow, Key Account Manager – LinkedIn
  • Morten Løvendal, Intern Salg – LinkedIn

Alt i alt er banen kridtet op til et endnu stærkere samarbejde mellem Hoyer Transmissions og kunderne i Skandinavien.