DK
DE
CN
GB

Hoyer Group frasælger transmissionsenhed

Hoyer Group har frasolgt forretningsenheden Hoyer Transmissions til den svenske industrigruppe Axel Johnson International, der blandt andet også ejer Jens S Group. Med salget ønsker Hoyer Group at intensivere sit fokus på udviklingen af den primære forretningsenhed Hoyer Motors, der producerer elektromotorer.

Hoyer Transmissions er en kendt leverandør af transmissioner i Danmark, Sverige og Norge, hvor der sælges produkter under eget brand såvel som andre europæiske kvalitetsbrands. Hoyer Groups historie har siden grundlæggelsen i 1974 været præget af transmissioner, men i de senere år har virksomhedens to forretningsenheder udviklet sig forskelligt, hvorfor tidspunktet for et strategisk frasalg kommer naturligt.

”Hoyer Transmissions har forsat et stort potentiale og vi mener at have fundet en ny optimal ejer til at forløse dette. Axel Johnson International kender transmissionsmarkedet indgående og har samtidig stor respekt for de kerneværdier og kompetencer der karakteriserer Hoyer Transmissions.”, siger Henrik Sørensen, CEO, Hoyer Group.

Opkøbet forventes afsluttet i løbet af marts 2020. Hoyer Transmissions vil fortsat være lokaliseret i Hadsten, med de eksisterende medarbejdere, og bliver del af Jens S Group under navnet på deres danske datterselskab, Jens S Transmissioner A/S.

04/03/2020