DK
DE
CN
GB

Hoyer etablerer datterselskab i USA og accelererer services til vindbranchen

En ny Hoyer-afdeling har set dagens lys i januar 2021, og Hoyer Inc. er en realitet.

18/01/2021

Med placeringen i Houston, Texas, er det primære fokus i de kommende år at støtte det amerikanske vindservicemarked med lokal tilgængelighed af IEC-metriske elektromotorer. En af de primære drivkræfter bag investeringen har været den stigende efterspørgsel fra amerikanske vindservicevirksomheder samt europæiske OEM-producenter inden for hydraulik og køling til vindmøller.

"Med etableringen af Hoyer Inc. forstærkes vores position i vindmarkedet samt vores geografiske tilstedeværelse generelt. Vi ser det som et væsentligt skridt på vejen mod at opnå vores langsigtede vækstambitioner," siger Henrik Sørensen, CEO i Hoyer Group.

Det forventes, at Hoyer Inc. også vil give Hoyer mulighed for at udvide deres forretning inden for andre områder, såsom industrielle OEM'er, da flere af deres europæiske kunder har datterselskaber i USA.

Tilgængelighed betyder alt

En del af Hoyer Inc.-setuppet er etableringen af et lokalt lager af IEC-metriske elektromotorer, da korte leveringstider er altafgørende for vindservicebranchen. De første 350 motorer er klar fra lager i Houston i februar 2021, og gennem hele året vil Hoyer fortsætte med at øge lagertilgængeligheden.

"Baseret på vores after sales-erfaringer på tværs af markeder og brancher ved vi, at vi er nødt til at sikre tilgængelighed, samtidig med at vi er fleksible og nemme at handle med. Derfor er Hoyer Inc. en væsentlig del af ambitionen om at levere merværdi til vores amerikanske vindkunder," siger Ketil Vesterlund, CCO i Hoyer Group.

Lageret

Indledningsvist består lageret af UL/CSA-godkendte vindmotorer, der er designet til hydraulik- og køleapplikationer såsom oliefiltreringsenheder, oliekølings- og smøresystemer. Alle motorer er tilgængelige i 575 V - 60 Hz eller 690 V - 60 Hz design afhængigt af vindmøllens specifikationer.