Gates er ny leverandør hos Hoyer Transmissions

I mere end hundrede år har navnet Gates været synonym med kile- og tandremme. Nu udbyder Hoyer Gates’ brede sortiment og innovative produktnyheder inden for kileremme. Det inkluderer blandt andet den nye Quad Power® 4 kilerem, der minimerer energiforbrug og begrænser vedligehold.

Siden Charles C. Gates opfandt den originale V-rem af gummi i 1917, har Gates været et absolut top-brand for kileremme og tandremme. Nu kan Hoyer tilbyde et bredt udvalg af Gates-produkter i flere forskellige typer.

– Med Gates som fast del af vores sortiment får vi en langt større fleksibilitet. Især inden for applikationer som ventilation, kompressorer, træbearbejdning og landbrugsmaskiner vil vi hurtigt kunne finde den rigtige rem til opgaven. Gates er en global spiller, med forhandlere, produktion og lagre over hele verden. Det giver større leveringssikkerhed, bedre dokumentation og hurtigere service, fortæller Carsten Jakobsen, Key Account Manager i Hoyer Transmissions.

Gates er first-movers

Ud over det globale produktions- og distributionsapparat er Gates også førende, når det gælder produktudvikling og innovation. Et godt eksempel er den nyudviklede Quad Power® 4 kilerem, der minimerer problemet med tidskrævende efterspænding og tab af trækkraft. Desuden kan Quad Power® 4 tåle bredere temperaturspænd end tilsvarende remme, fra -50 grader Celsius til +130 grader Celsius.

– For at fungere optimalt skal kileremmen på et remtræk normalt efterspændes både efter montage og i hvert kvartal. Det slipper man for med en Quad Power® 4 rem, der efter montering stort set ikke skal vedligeholdes og bevarer tæt på 98 procents effektivitet. På den måde eliminerer man en almindelig fejlkilde, da omkring 30-40 procent af alle remproblemer skyldes mangelfuld service, siger Carsten Jakobsen.

Disse Gates-kileremme kan Hoyer nu tilbyde

  • Serier: Delta Classic, Delta Narrow, HI-Power, Super-HC, Quad-Power® 4, Predator
  • Typer: X, A, B, C – SPZ, SPA, SPB, SPC – XPZ, XPA, XPB, XPC

Læs mere om Hoyers udvalg af remme her.