Vind - old

Vores kunder i vindindustrien er under konstant pres for at reducere omkostningerne, samtidig med at krævende standarder skal overholdes. Vores service- og produktløsninger er designet til at imødekomme disse udfordringer, samtidig med at vi garantere en markedsledende leveringssikkerhed.

Applikationer

Vi har specialiseret os i AHU- og HPU-relaterede applikationer, herunder hydrauliske systemer til smøring og temperaturstyring.


Hoyers Vind Tilgang


Kundeoplevelser

"God service er afgørende for os, og det er en af de gode grunde til, at virksomheder bør vælge Hoyer. De tilbyder god og hurtig service, og de sender ikke bare 10 spørgsmål retur, når man spørger om noget, som mange af deres konkurrenter gør."

"Leveringssikkerheden er ofte vigtigere for mig end prisen, fordi det koster vores firma store beløb, hvis der er forsinkede leveringer. Man risikerer hurtigt at miste 15.000 euro og en masse mandetimer, når noget er forsinket. Det er lig med overarbejde, dagbøder og ekstraudgifter til luftfragt, for blot at nævne nogle af konsekvenserne. I forhold til rettidig levering har Hoyer i mit perspektiv en leveringssikkerhed på omkring 98%."

Technical Project Engineer, Kølesystem Kunde