Marine -old

Marinesegmentet er vores største segment. Vi fokuserer på service, leveringstid, fleksibilitet og produktindsigt. Vi har et 360 graders fokus, lige fra markedsledende OEM'er til førende rederier og distributører.

Skibstyper

Vi leverer til langt de fleste typer af skibe, men de mest almindelige er bulk carriers, containerskibe og tankskibe. Som del af vores serviceløsning for marinebranchen har vi et dedikeret setup for after sales og distributører, som har til formål at supportere skibsredere direkte eller sætte dem i forbindelse med vores netværk af distributører.


Applikationer

De marineapplikationer vores motorer driver har vidt forskellige formål og funktioner, men fælles for dem er behovet for pålidelig kvalitet og dokumentation. Vi samarbejder med alle toneangivende klasseselskaber og vores typegodkendelser og certifikater findes her.


Kundeoplevelser

“I vores branche er vi afhængige af god service fra leverandørerne, så vi kan give vores kunder den bedst mulige support. Hoyer opfatter vi som en del af vores supply chain, og fordi vi kan stole på deres service, kan vores kunder også altid stole på os. De leverer fremragende service, og for os betyder det færre omkostninger, fordi vi ikke behøver spilde tid på at søge efter eller vente på svar og leverandørfeedback. Sparer vi tid, sparer vi penge – så enkelt er det.”

Area Manager, Marine & Offshore, Pumpekunde

“Hoyer leverer altid det, vi har brug for – både standardmotorer og specialmotorer. Og de leverer det hurtigere end konkurrenterne. Vi kan derfor producere vores pumper hurtigt, hvilket har en positiv indvirkning på vores succesrate og forholdet til vores kunder.”

Sales Engineer, Pumpekunde