Marine Aftersales og Distributører

Aftersales er en naturlig del af vores tilgang til marinemarkedet. Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste serviceløsninger, uanset om vores kunde er en OEM eller reder. Dette sker i tæt samarbejde med vores distributører.

Premium distributører

Premium distributørerne er nøje udvalgte samarbejdspartnere, som lagerfører Hoyer produkter lokalt, og således kan levere hurtigt og effektivt. De har stor erfaring med elektromotorer og tilbyder både sparring om produkter samt support.

TSS Rotterdam

TTS ligger i Rotterdam og dækker ARA regionen – Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen. De har været en betroet Hoyer samarbejdspartner siden 2010 og har omfattende indsigt i, og knowhow om, den maritime branche. Læs mere på tssr.nl

Universal Marine Electric

Vores amerikanske samarbejdspartner inden for marine aftersales er placeret i Houston og sælger Hoyers marinemotorer fra deres egne lagerfaciliteter. De tilbyder hurtig levering og omfattende support. Læs mere på universalmarineelectric.com

Pall Marc

Vores premium-distributør i Singapore – et af de vigtigste maritime hubs i verden. Pall Marc har mere end 40 års erfaring inden for aftersales til marine og offshore. Læs mere på pallmarc.com.

Distributors

Distributørerne er officielle Hoyer Motors repræsentanter inden for marine aftersales i deres lokalområder. Sammen med vores aftersales team arbejder de med planlagte leverancer til de store maritime hubs over hele verden. På trods af, at de ikke har lager på stedet, er de i stand til at levere hurtig service og fleksible løsninger via Hoyers lagerfaciliteter i Europa og Kina.

Cypern

Navkratis – navkratis.com

Grækenland

Oceanking Technical & Trading – oceanking.gr

Norge

Generator Solutions – generatorsolutions.no

Polen

Proship – proship.eu

Rusland

Generator Solutions – generatorsolutions.no


Hoyer aftersales

Er i interesseret i et kundetilpasset setup, en global serviceaftale eller lignende, så tag endelig kontakt til vores aftersales team i Danmark. Ydermere er vi altid interesserede i nye partnerskaber med veletablerede marine distributører.

Kontakt Hoyer Aftersales på aftersales@hoyermotors.com.

Lad os holde kontakten!

Copyright 2017 Hoyer Motors © All rights reserved