Environmental, Social og Governance

Som en del af den globale fremstillingsindustri er vi opmærksomme på vores sociale ansvar og miljømæssige fodaftryk. Elmotorer udgør 30 % af verdens el-energiforbrug og rummer dermed store muligheder for en mere bæredygtig udvikling.

Vores tilgang

Hoyers forretnings- og markedstilgang er baseret på værdier som tillid, pålidelighed og kvalitet. Ved at støtte principperne i FN’s Global Compact og udvalgte mål for bæredygtig udvikling sigter vi mod at påvirke vores organisation og langvarige partnere. Det gør vi ved hjælp af detaljerede ledelsessystemer og -procedurer. Vi arbejder fokuseret på at forbedre den måde, vi arbejder med ESG-relaterede områder på, såsom:

  • Beskyttelse af menneskerettighederne
  • Arbejdstagerrettigheder og diskriminering
  • Miljøansvar
  • Bekæmpelse af korruption
  • Medarbejdernes sundhed og sikkerhed

Energieffektivitet

Ved at tilbyde mere energieffektive motorer kan vi hjælpe vores kunder i deres arbejde med at energioptimere deres applikationer og dermed bidrage til at reducere industriens udledning.

Hos Hoyer interesserer vi os for vores kunders miljømål, og vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi har et aktivt fokus på de globale mål nr. 7 og nr. 9 på vejen mod bæredygtig udvikling.

Forbedring af energieffektiviteten i industrien er en af de hurtigste, billigste og reneste måder at reducere udledningen samtidig med at det vil sikre mere pålidelig strømadgang i hele verden.

Hoyer Group ESG-rapportering

ESG-rapporteringen er en del af Hoyer Groups årlige rapportering. I 2021 rapporterede vi for første gang på ESG. Tidligere år har vi rapporteret på vores CSR-initiativer. Ved at følge nedenstående link kan du finde den officielle ESG-rapport.

2022 Environmental, Social and Governance Report

2021 Environmental, Social and Governance Report

2020 Corporate Social Responsibility Report

2019 Corporate Social Responsibility Report